Son Izlediğiniz Filmler / Film Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Güzel ve eğlenceli filmdi Anıl Hocam, teşekkürler  :)

ElisaMcCline

Çizgi Film olarak hala seyrediyoruz kızımla :y
Bunu bulayım bari hemen :)

arshi

Uzun metrajlı mı, dizi mi, çizgi film mi bi karar verin artık :P

abcb

Ben animasyon diye izlemiştim ama dizi ve çizgifilm kısmını henüz bilmiyorum, yaz google a, Dragonmu yazacaksın Türkçesi her neyse onumu yazacaksın onu bilmiyorum  :g

hakanatik01

uzun metrajıda var Anil'in önerdiği filmi filmi sevrseniz dizisinide izleyin işte beya :) ninja kamplumbağalar gibi işte :P nasıl filmide çizgi filmide vardı aynı :P çok tutan filmlerin diziside oluyor yada tam tersi;
Star wars:Clobe wars'ında 3d çizgi filmi vardı misal :P

Buda çok güzel bir film mesela devamıda gelicek :) ve diziside var:P Baya komikti buda ...
Canavarlar Yaratıklara Karşı - Monsters vs Aliens

arshi

ElisaMcCline

Anıl' ın verdiği uzun metraj animasyon,  How to train your Dragon - Ejderhanı nasıl eğitirsin
Vizyonda çizgi dizi olarak devam eden ise Dragon riders of berk - Ejderhalar berk' in binicisi

sicher

Her ikiside (Dragon & Canavarlar Yaratıklara Karşı) güzel.
Hadi birde yorum atım bari  :g

Dragon = İnandığın birşeyden asla vazgeçme çünkü sonunda ona ulaşırsın benim çıkardığım sonuç bu...

Canavarlar Yaratıklara Karşı = Bunda ise izleyeli bayağı oldu ama hatırladığım kadarıyla Bencil olmamaktı....

8)                                                               8)                                                                                8)

hakanatik01

bende anladığımı yazarım ozaman :P
Dragon = Ejderha eğitmenin incelikleri ve bizi bekleyen zorluklar;
Canavarlar Yaratıklara Karşı = Her gördüğün canavarı  kötü sanma;

hakanatik01

Killing Season - Öldürme Mevsimi

https://www.youtube.com/watch?v=_yseYEtQoJQ

İmdb linki;
http://www.imdb.com/title/tt1480295/
Tür : Aksiyon ,  Gerilim [Bence öyle değil sitenin yalancısıyım :P ]
Yönetmen : Mark Steven Johnson
Oyuncular : Robert De Niro ,  John Travolta ,  Milo Ventimiglia ,  Elizabeth Olin
Senaryo : Evan Daugherty
Yapımcı : John Thompson ,  Paul Breuls
Süre: 91 dakika

(str) (str) (str) İzledim ama önereceğim bir film olmazdı :) bir yıldız robert için ,bir yıldızda john için[John'u da sevdiğimden değil aksanı hoşuma gitti hintlilerinde ingilizce konuşmasını severim :) ]  1 yıldızda geri kalanlar için verdim :P ama çok geldi aslında 2,5 elisa hocam elimizde yarım yıldız varsa foruma ekleyebilirsek memnun olurum :P