Son Izlediğiniz Filmler / Film Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DüþünenYazar

SELAM'ı izlemiştim baya iyi bir filmdi hikayesi gerçekmiş

hakanatik01

ertu67 mi yazmıştı hatırlayamdım görev kısmında biranda öyle hissettim kendimi yazayım dedim;
bugün film izlemedim :P :D ama white collar S4E3 teyim :P

abcb

Kalbi olan bu filmi izlemesin  (d) Yahu Mahsun böyle film yapılırmı yahu  (d)
Güneşimi söndürdün  :D

hakanatik01

ucuz yırtmışın :P benim izlediğim film  hayat enerjimi söndürdü film tanıtımı falan yapılmaz buna yazık :)
"Gallowwalkers" görürseniz arkanıza bakmadan kaçın ,blade dedim candır dedim olmadı :) Israr etseniz nooooolllluuur filmi tanıt deseniz tanıtımda yazacağım tek cümle "Kimse bu filmi izlemeden kötü film izledim demesin " olurdu :P :))

Animasyon olarak epic gelmişti onu izledimde kendime geldim gene yoksa film hayatım  uzun süre kesintiye uğrayacaktı : :S

abcb

Güzelmiş  :)
Amerikalılara şaşıyorum, nasıl rtüklerinden geçiyor bu filmler, Ladin gibi kişilerin sadece birer kukla olduğunu anlatıyor film -anlayana-  :)

hakanatik01

Admların gocundukları birşey yokki :) Bizim gibi değiller alınganlık yapmıyorlar film olarak görüyorlar ; Bu arada Star trekte gelmişti 720p haberin olsun güzel değil ama :P :D

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Ağustos 2013, 23:13:42
Admların gocundukları birşey yokki :)

yani, bıraksan yaptıkları ile iftihar edecekler... belki bu filmelri de bilerek yaptırıyorlardır; "bilerek yapıyoruz, bildiğinizi de biliyoruz ama bilmiyormuş gibi yapıyoruz" demek için... :P

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Ağustos 2013, 23:13:42
Bu arada Star trekte gelmişti 720p haberin olsun güzel değil ama :P :D

Sırada o var  :y Ben o filmi yere göğe sığdıramam yahu  :g

hakanatik01

Yok beya spack spack değil kirk zaten kirk değil sulu ayrı bişi doktor kendi havasında kaptan köprüde,filmde bişi yok bence ama :)
Alıntı yapılan: fkork - 22 Ağustos 2013, 23:18:50
yani, bıraksan yaptıkları ile iftihar edecekler... belki bu filmelri de bilerek yaptırıyorlardır; "bilerek yapıyoruz, bildiğinizi de biliyoruz ama bilmiyormuş gibi yapıyoruz" demek için... :P
Adamlar gerçeklerle yaşabiliyorlar onlarda biliyor ne yaptıklarını ne yapmadıklarını ama bizim gibi olsalar daha kötü olurdu herhalde Cem yılmaz diyor ya çöpçü karikatürü çiziyorum tüm çöpçüler ayaklanıyor "biz öyle değiliz" hemşireyle ilgii espri "tüm hemşireler biz öyle değiliz" öğretmenlerle ilgili olur biz öyle değliz alınganlık çok bizde buda bir filmde ülkemizi görüp geri alıp tekrar tekrar ana burayı biloyom ya dememizden belli :P seviyoruz kendimizi ve yanlışlarımız olsada söylenmesini istemeyen bir milletiz vesselam :) Adamar komplekslerinden kurtulmuşlar gibi bizde kurtuluruz umarım ,yoksa daha çok RTÜK olur :)

abcb

Star trek'in trailer filmindeki yorumumda da yazmıştım, yeni yetmeler eskilerin yerini tabiki tutmaz
Ama napalım elimizdeki uzay filmiyle yetineceğiz artık  :g