Son Izlediğiniz Filmler / Film Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Hocam,
sırf biz de seyredelim, bana ettiniz, siz de hakettiniz gibi bir düşünce yoktur umarım :g

tırstım ben şimdi... hayır anlatılanlardan sonra beğenirsem, dizi seyretmeye falan da başlar mıyım diye korkuyorum :D

abcb

Alıntı yapılan: halise - 17 Şubat 2013, 01:37:59
Allah kuru iftiradan saklasın ,ne uyuması yaw ,sor söyleyim tüm filmi ,hepsini alla alla ya  (d)

Tamam itiraf ediyorum, bütün gece Topukçu Hocamla film izlerken ağğğğlaya ağğğlaya bir hoş olduk  :D :D
Ben bu uyuz aşkı mecburen ikinci defa izlediğim için ağladım da gerçi  :D
Psikoloğa gitmeliyim  :D

ikose

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Şubat 2013, 00:55:44
Yok yaa, bence de abcb gelir her şartta :D Nöbetçi admin yapıcaz onu :P

Bu ara yoğunum , eskisi gibi sabaha kadar forumda yokum, sağolsun kuş uçurtmuyor walla :) :y

ben bu filmi çok beğendim Hocammmm  (p)

abcb

ikose

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Şubat 2013, 01:38:15
Hocam,
sırf biz de seyredelim, bana ettiniz, siz de hakettiniz gibi bir düşünce yoktur umarım :g

tırstım ben şimdi... hayır anlatılanlardan sonra beğenirsem, dizi seyretmeye falan da başlar mıyım diye korkuyorum :D

:D :D :D
Hocam şöyle ki  :D burda bu kadar konuşulmasaydı seyretmezdim ,gerçekten aşkın uyuz hali için baktım filme ,bilim kurgu ve uyuz bir aşk nasıl olur ki dedim  :D
Pişman mıyım ,hayır ,izlerken sıkılmadım ,işkence değildi kesinlikle ,beğendiğim efektler vardı ama hani bittikten sonra da çok beğendiğim bir filmin bitişindeki ruh halinde değildim  :)
Benim için asıl  uyumamak bir devrimdi  :D doğru zamanda doğru içecekle mola vermenin etkisiyle filmi tamamladım   :y

abcb

Alıntı yapılan: ikose - 17 Şubat 2013, 01:49:06
söyle canımmmmm  :g  :g

Bittin sen  (d) :D

Alıntı yapılan: halise - 17 Şubat 2013, 01:49:55
Hocam şöyle ki  :D burda bu kadar konuşulmasaydı seyretmezdim ,gerçekten aşkın uyuz hali için baktım filme ,bilim kurgu ve uyuz bir aşk nasıl olur ki dedim  :D
Pişman mıyım ,hayır ,izlerken sıkılmadım ,işkence değildi kesinlikle ,beğendiğim efektler vardı ama hani bittikten sonra da çok beğendiğim bir filmin bitişindeki ruh halinde değildim  :)
Benim için asıl  uyumamak bir devrimdi  :D doğru zamanda doğru içecekle mola vermenin etkisiyle filmi tamamladım   :y

Son kahvenin size iyi geleceğini söylemiştim Hocam  :D
İyi ki içmişiz  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 17 Şubat 2013, 01:49:55

Yazının sonunda,
Diğer yarşmacı arkadaşlara başarılar dilerim eksik kalmış :D

başarılarınızın devamını dilerim. :D

Yok yaa,, vazgeçtim ben, kurcalayınca gelen cevaplar ortaya karışık geliyor hep :D "hani benden duymuş olmayın ama" kıvamında :g

enderege

Alıntı yapılan: abcb - 17 Şubat 2013, 01:52:36

Son kahvenin size iyi geleceğini söylemiştim Hocam  :D
İyi ki içmişiz  :D

Haliyle falda bakmışsınızdır. 3 vakte kadar 3 kurşun yarası var mı? At bi 25 lik de bakayım haline...  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Alıntı yapılan: enderege - 17 Şubat 2013, 01:55:13
Haliyle falda bakmışsınızdır. 3 vakte kadar 3 kurşun yarası var mı? At bi 25 lik de bakayım haline...  :D

Aaaa tabiki Ender Hocam, bana yol çıktı, psikolog yolu  :D
Halise Hocam'a da abcb soruntusu çıktı ve küçük küçük mermiler  :D ayyyy ne kadar cicilerdi  (d) :D