Şarkı Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:51:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Elde kalmada bir oyun türümü anlayamıyorum artık sizi :P :) elim sende gibi birşeymi ehteyarlar eski zamandan konuşmayın yahu sizin zamanınızdaki oyunlar kalmadı gari etraf apaçi dolu :P

abcb

Hakan sen bu gece o zopayı yemeden burdan kurtulursan ne ala  :g

ElisaMcCline

Ben bozdum galiba geyiğinizi, kaçayım bari :(

abcb

Hobaaa Hocam, zopa atmadanmı kaçıyosunuz  :g

hakanatik01

Günde 2 defa zopa yemek zihni açar beyin hücreleriniz farklı çalışır ,rahat uyku uyumanıza sebeb olur :P size dedik ehteyarlar var aramızda
t   a  n  e   t  a  n  e  k o n  u  ş  u  n a ğ  ı    r     a  ğ  ı   r .... sattleri geldi uyku modunda onlar :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Haziran 2013, 03:11:02
Günde 2 defa zopa yemek zihni açar beyin hücreleriniz farklı çalışır ,rahat uyku uyumanıza sebeb olur :P size dedik ehteyarlar var aramızda
t   a  n  e   t  a  n  e  k o n  u  ş  u  n a ğ  ı    r     a  ğ  ı   r .... sattleri geldi uyku modunda onlar :P

Ehtiyarlar uyumaz ooolm :D

hakanatik01

:) esneyen en az 2 ehteyar sayabilirim elisa hocam :P susam gari daha çok başım belaya girmesin :P 3-4 ehteyar bir olup zopa atarlarsa fena :P beyin hücrelerini açmaz öldürür  o zaman :P gaffasına vurmayın :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Haziran 2013, 03:15:56
:) esneyen en az 2 ehteyar sayabilirim elisa hocam :P susam gari daha çok başım belaya girmesin :P 3-4 ehteyar bir olup zopa atarlarsa fena :P beyin hücrelerini açmaz öldür  o zaman :P gaffasına vurmayın :P

Gerinmiştir o kimse :P :D

djsugar