Şarkı Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:51:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Uğraşmayın arkadaş kaynanamla :P

Sonumuz hayrola....

Cem Karaca - Bindik Bir Alamete Gidiyoz Kıyamete
http://www.youtube.com/watch?v=w7N5hCT29mA

hakanatik01

Güzel şarkı;
hikayesini biliyormusun napmış babası çocuğa yahu?

arshi

Şimdi sen hikayeyi anlatmak için yanıp duduştuğun için "bilmiyorum" dememi bekliyorsun dimi :P :D Hadi anlat anlat içinde kalmasın, bilmeyenler mutlaka vardır :)

hakanatik01

Yok ya bende merak ettim naptıysa babası çok hoşuna gitmiş herhalde onu merak ettim ilerde Allah verirse ufaklıklara bizlerde yapalım diye

arshi

Özetle beceremiyorsanız çocuklarınıza sihirbazlık yapmayın temalı bi hikaye :D

hakanatik01

arshi

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Haziran 2013, 02:38:36
birdaha söylesene

Aklımda kaldığı kadarıyla (d)

[spoiler]
Evvel zaman kalbur saman içinde, insanların fütursuzca hareket ettiği ve yerli yersiz tavırların hoyratça sergilendiği bi zaman diliminde çocuğun biri bi şapkayı çok beğenir ve ağzını burnunu büzerek babasından bu şapkayı almasını ister. Babası da "ulen şimdi ağzının ortasına bi tane çarpacam kan dolacak valla sokağın ortasında, zaten para yok pul yok" diye homurdansa da neticede çocuk bu, ısrarına devam eder ve amacına da ulaşır.

Şapkasını kafasına geçiren çocuk mutlu mesut babasının eline yapışır ve kendilerini beklemekte olan trene doğru yol alırlar. Her tren yolculuğu yapan çocuk gibi bu afacan kardeşimiz de kafasını tren penceresinden dışarı doğru uzatıp rüzgarı hissetmek gibi gereksiz bi eylem ifşa etmeye başlar. Babası "len olm o kadar para verdik ona, şimdi karpuz kafandan uçup gidecek, arkasından bende seni atacağım!" dese de çocuk babasını pek sallamaz. Buna sinirlenen baba "şimdi görürsün sen azına yandığımın çocuğuuu" diyerek çocuğun kafasındaki şapkayı ani bi hareketle alır ve arkasına saklar. Çocuk biraz saftirik olduğu için bu hareketi göremez ve "şapkam gitti anaaaam yandım anaaam" diye ayaklarını yere vurmaya başlar. Babası da en bilmiş surat ifadesini takınıp tipik baba repliğini sarfederek "e ben sana dedim salak oğlum" der ve ekler "eğer bundan sonra sözümü dinler, tornacının yanında işe başlar adam olursan, ota oka saçma sapan paralar harcatmazsan şapkanı geri getiririm".

Dedik ya çocuk, her çocuk kadar saftirik işte. Babasından yediği ayarın etkisiyle yerdeki halının desenlerini incelerken başıyla "tamam" dermişçesine onaylar. Babası "madem söz verdin, arkanı dön, bende şapkanı geri getireyim" der, çocuk döner, babası da çaktırmadan şapkayı çocuğun başına bırakır. Çocuk çıldırır tabii, "ulen babam beceriksiz değilmiş, meğer ne cevherler varmış adamda" diye sevinirken artık "benim babam senin babanı döver" lafını daha da inanarak söyleyeceğine emindir. Adam da "görün işte arkadaş, çocuk böyle yetiştirilir" diye babalanmaktayken, çocuk aniden kafasındaki şapkayı kapar ve hiç tereddüt etmeden açık olan pencereden dışarı fırlatır; çipil çipil bakan gözleriyle babasına dönüp der ki:

- Hadi baba gene yap!

..

Kahramanlarımız sonsuza dek mutlu yaşadılar mı bilemem ben standart üyeyim, gökten üç elma da düşmez. Şapka uçmuş gitmiş daha ne elması ulen?! Yatın zıbarın (d)

İmza;
Masalcı dede :P
[/spoiler]

hakanatik01

:))
masalcı dede gene masal anlat