Şarkı Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:51:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 03 Nisan 2014, 14:23:22
TCP IP v6'yı kaldırdım. v4 özelliklerde dns bilgisi yok çok eskiden standart bir rakam vardı.
Yapabileceğim bu kadar üstte oto IP al diyor. Belki bir işe yarıyordur, Hakan ve İkose bilir.

Tabii ki yok, çünki o da otomatik al seçilidir ;)
Manuel girişi seçeceksin.

hakanatik01

Coulers79 pc problemleri konusuna gidelim yada "ben yandım eller yanmasın" isimli şarkı elisa hocadan tüm forum üyelerine gelsin (gyk) :D

Coulers79

Youtube'a girme ihtiyacı olursa bakarız genel ayarlarımdan memnunum yanlış anlaşılma olmasın.
Ya şimdi sabitlendiysem di mi ama önümüzdeki günlerde belli olur. Ara sıra değişiklik iyi oluyor.

Coulers79

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 03 Nisan 2014, 14:12:11
Pentium 386 MMX 128Ram Ekran kartı yok  :P  :D

Ekran kartı 1MB, 4 yaparsam vuyucam kıybacı.   ninja  :g

ElisaMcCline

Biz 1 MB S3 Virge lere bayılmıştık.. Hatta ilk geldiğinde adı 1MB idi.. Memory slotarının yarısı boştu, yani 512K lıktı :)
Bir süre sonra tüm markalar 4MB lara doğru uzanınca,  Voodoo Serisi çıkmıştı 3Dfx, neydi onlar bee, 4MB +2 MB hızlandırıcılı :g

Şimdi Gigabyte lar havada uçuşuyor :)

hakanatik01

Paintte bir çizgi çizdiklerinde "waoooooowwwww  caponlar yapıyor arkadaş" diyen nesil sizmiydiniz hocam ? (gyk) :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 04 Nisan 2014, 01:18:49
Paintte bir çizgi çizdiklerinde "waoooooowwwww  caponlar yapıyor arkadaş" diyen nesil sizmiydiniz hocam ? (gyk) :D

Ama adamlar da yapıyorlardı ama yaa :P :D

Calyente

Google Chrome kullananalar için ZenMate adlı bir browser eklentisi var reklam vs. yok hemen anında tarayıcı üzerinden açıp kapaya biliyorsunuz.

#1 EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=f2JuxM-snGc

#2 EDIT: Ayrıca bol lokasyon seçeneği var Netflix üyeliği alabiliyorsak bir deneyeceğim :D :g

hakanatik01

Bizde şimdik zenmate tarzı eklentiler kullnmayın host dosyaını kullanın diyorduk :P chromeda yenimi bu ? bizim firfoxta anonymoX 'ımız  yıllardır varda :P (gyk) :D