Şarkı Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:51:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halisekarakaya

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 09 Eylül 2014, 23:38:50
Aylardır foruma gelmediğiniz iddiası vardı da :D

Nesine dediniz :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 09 Eylül 2014, 23:43:47
Nesine dediniz :))

Fiziksel bir iddia yok Halise Hocam :D
Universitely' nin kendi iddiasıydı sadece :D Ben de avatar başlıklı konuya en son yazdıklarınızı göndermiştim :D

Gelince haber verin bari de, tekrarlanmasın diye şeettimdi :PP

halisekarakaya

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 09 Eylül 2014, 23:48:24
Fiziksel bir idda yok Halise Hocam :D
Universitely' nin iddiasıydı sadece :D Ben de avatar başlıklı konuya en son yazdıklarını göndermiştim :D

Gelince haber verin bari de, tekrarlanmasın diye şeettimdi :PP

Ben de bu konuyu şeettiriyim mesaj olarak bari de  sıkıntı çıkmasın öyleyse  :))

universitely76

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Eylül 2014, 00:41:46
Uyuma yahu :D
Son Aktif Olma Zamanı: 30 Ağustos 2014, 22:32:13

29 Mayısta da bu konuda oldukça mesajı var :) Alttaki ilk mesajı
http://www.gelirkapisi.com/geyik-bolumu/avatar/msg202326/#msg202326

Alıntı yapılan: ikose - 29 Ağustos 2014, 02:29:06
Vovvv, bugün kulaklarınız çınlattık, sizi görmek ne güzel Halise hocam :)  :y  (p)

Ikose modumdan yaptığım alıntıda aslında benim yuuygac65 ile yaptığım muhabbetin ana teması geçiyor, işe bu taraftan bakınca Halise hanımın kendisini ne kadar özlettiği de ortaya çıkar :)
Muhabbeti geçen arkadaşlarımız için "hadi du bakiyim en son ne zaman girmiş" diye Sherlock Holmes takılmıyoruz biz, o iş kırmızılara münhasır sanırsam :PP

Alıntı yapılan: halise - 09 Eylül 2014, 23:50:39
Ben de bu konuyu şeettiriyim mesaj olarak bari de  sıkıntı çıkmasın öyleyse  :))
Ee ablacım oldu mu şimdi, insan böyle bir muhabbetin geçtiğini anlayınca önce bana haber eder, sanki sözleşmişsiniz gibi beni tongaya düşürmek yakıştı mı size şimdi allasen :D
Ayrıca ElisaMcCline'den şüphelenmekteyim, konusu geçtiği için sizi özel olarak davet etmiş dahi olabilir :P

Bu konuda Yuuygac65 sizden bahsedince bende göremez olduk dediydim ama aslında siz görünmez görünürlerdenmişsiniz de ben kaçırmışım muhabbetlerinizi :)

Bugünlerde aramayı düşünüyordum zaten de bu muhabbetin üstüne yarın ararım artık.. seminerler bittiyse ve de müsait olursanız tecrübelerinizden yararlanmak iyi olur şimdi :)
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 09 Eylül 2014, 23:50:39

:))

Alıntı yapılan: universitely76 - 10 Eylül 2014, 01:11:15
Bugünlerde aramayı düşünüyordum zaten de bu muhabbetin üstüne yarın ararım artık.. seminerler bittiyse ve de müsait olursanız tecrübelerinizden yararlanmak iyi olur şimdi :)

Bağlama çalmayı biliyor musun diye sorasım geldi be yahu :PP :))

universitely76

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 10 Eylül 2014, 01:32:25
Bağlama çalmayı biliyor musun diye sorasım geldi be yahu :PP :))
Aslında bilmiyordum.. şimdiye kadar :P bu saatte mutfakta masada ayaklarımı uzatıp meclis tv yi izlerken bir şeyler öğrenmeye başladım sanırsam :PP
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 10 Eylül 2014, 02:11:54
Aslında bilmiyordum.. şimdiye kadar :P bu saatte mutfakta masada ayaklarımı uzatıp meclis tv yi izlerken bir şeyler öğrenmeye başladım sanırsam :PP

:))  -:)) :y

ElisaMcCline

Ina ve Alexandra Stan eklerken bayağı bir düşünmem gerekiyor. Lyrics video falan bulamadım maalesef.

Alexandra Stan - Dance [Official Video]

http://www.youtube.com/watch?v=EwPnzFCRfjQ