Şarkı Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:51:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Ocak 2013, 15:20:34
Aslında çalan/söyleyeler bunlar değil :)

:D :D
Bende klibin ilk birkaç dakikasına bilgisayarın sesini açmadan baktım Hocam, eldeki gitarı saymayın, tam bir Küçük Emrah portresi, bu adam ne söylüyor ki diye düşünmeden edemedim  :g
Ama sonra yanımdaki arkadaşlarıma öö geldi artık, 20 kere dinlettim  :D
Elektro saz ve elektro gitar bir arada, mükemmel  :y

Şehir dışından gelen arkadaşlarıma yaptığımız işi anlattım Hocam, zaten anlamadılar, birde üstüne benimle dalga geçiyorlar, sen bunlarlamı uğraşıyorsun diye  :S
Halise Hocam'a telefon açtım, gelip hepsine sıkacak
Kokoşlar  (d)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: abcb - 25 Ocak 2013, 15:46:17

Şehir dışından gelen arkadaşlarıma yaptığımız işi anlattım Hocam, zaten anlamadılar, birde üstüne benimle dalga geçiyorlar, sen bunlarlamı uğraşıyorsun diye  :S
Kokoşlar  (d)

topuklarına sıkmak çare olmazsa beni çağır onların ümüğünü sıkayım (d) (d)

abcb

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 25 Ocak 2013, 15:58:27
topuklarına sıkmak çare olmazsa beni çağır onların ümüğünü sıkayım (d) (d)

:-[ :-[ Çok teşekkür ederim
Halise Hocam'la aynı anda yapabilirsiniz, o topuklara sıkar, sen ümüklerini sıkarsın  :g
İlknur'um sende gel, aynı dertten muzdarip arkadaşım, intikamımızı alalım şunlardan hep birlikte  (d)
Bir daha konuşamasınlar  (d)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: abcb - 25 Ocak 2013, 15:46:17
:D :D
Bende klibin ilk birkaç dakikasına bilgisayarın sesini açmadan baktım Hocam, eldeki gitarı saymayın, tam bir Küçük Emrah portresi, bu adam ne söylüyor ki diye düşünmeden edemedim  :g
Ama sonra yanımdaki arkadaşlarıma öö geldi artık, 20 kere dinlettim  :D
Elektro saz ve elektro gitar bir arada, mükemmel  :y

Kokoşlar  (d)

Dalga geçenlere ibirkaç tane ödeme kanıtı gönderelim istersen de bizim forum müdavimi olsunlar :D
Şöyle neobux tan 1000$ lık 1500$ lık falan :D

abcb

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Ocak 2013, 16:21:56
Dalga geçenlere ibirkaç tane ödeme kanıtı gönderelim istersen de bizim forum müdavimi olsunlar :D
Şöyle neobux tan 1000$ lık 1500$ lık falan :D

Ödeme kanıtları kar etmedi Hocam  (d)
Ama topuk ve ümük korkusuna susturdum hepsini :g

arshi

Ya siz gidip 74'teki kendi resimlerinize baksanıza.. Yok efenim küçük emrahmış, çalar gibi yapıyormuş falan (d)
Geldi mi böyle adamlar bir daha bu memlekete? Yoooh. :D

abcb

Alıntı yapılan: arshi - 25 Ocak 2013, 16:39:14
Ya siz gidip 74'teki kendi resimlerinize baksanıza.. Yok efenim küçük emrahmış, çalar gibi yapıyormuş falan (d)
Geldi mi böyle adamlar bir daha bu memlekete? Yoooh. :D

74' te ben daha doğmamıştım, kendinle karıştırdın beni  :D
Benjamin dede  :g

arshi

Dedenin fotoğraflarına bak o zaman alla alla :D Çiçek çocuklar modaydı o zaman. Minik volkswagen minibüslere biner "savaşa hayır arkadaşım" derlerdi. Sevilesi, yanaklarından öpülesi arkadaşlardı. Modern zaman yenilip, kayboldu gittiler. Şimdi naylon çocuklar moda :(

ElisaMcCline

Dinlerken kulaklarınızı kapatın desem komik olur mu :D :D :D

Çoluık çocuk yanında dinlemeyen desem daha doğru olur sanırım :D
Mesaj iyi aslında ama, abi biraz agresif :D eğlenceli ve enerjik birşeyler çıkmış ;)

Dizzee Rascal - Bassline Junkie

http://www.youtube.com/watch?v=D1gl46hh3sQ

abcb

Alıntı yapılan: arshi - 25 Ocak 2013, 16:52:34
Dedenin fotoğraflarına bak o zaman alla alla :D Çiçek çocuklar modaydı o zaman. Minik volkswagen minibüslere biner "savaşa hayır arkadaşım" derlerdi. Sevilesi, yanaklarından öpülesi arkadaşlardı. Modern zaman yenilip, kayboldu gittiler. Şimdi naylon çocuklar moda :(

Sen Atatürk'ü de görmüştün demi  :g