Şarkı Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:51:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halisekarakaya

Alıntı yapılan: Arshi - 15 Şubat 2013, 08:32:03

Bu bölüme 1000.iletiyi yazmış olmanın yersiz gururuyla birlikte daha da ortalığı batırmadan defolup gideyim ben en iyisi. (kırmızı ışıklılar buna dokunursanız 7/24 Sam'a play again yaptırırım, onu da ekleyeyim)
Alıntı yapılan: abcb - 15 Şubat 2013, 08:37:23
Vicdansızın dibisin  (d) :D

Bence de defol git  :D 1000. mesajını da sizi tehdit ediyor diye moderatöre şikayet edeceğim  :g

Bu iletiler kesinlikle bir ödülü hakediyor ,kesinlikle  :D
Literatüre  sayenizde bir sürü şey eklendi ,süngerli körük ve oynak benjamini  sindirmeye çalışıyorum henüz ama sürekli yenileri geliyor ,sürekli güncelliyorum  :D :D :D
Sam 'e play again olayı bence haftanın en baba esprisi :))

arshi

Bu banlanmayacağım anlamına geliyor sanırım, arkamı sağlama aldım sonunda. Kırmızı ışık.. Neyse. :D

abcb

Alıntı yapılan: halise - 15 Şubat 2013, 19:34:44
Bu iletiler kesinlikle bir ödülü hakediyor ,kesinlikle  :D
Literatüre  sayenizde bir sürü şey eklendi ,süngerli körük ve oynak benjamini  sindirmeye çalışıyorum henüz ama sürekli yenileri geliyor ,sürekli güncelliyorum  :D :D :D
Sam 'e play again olayı bence haftanın en baba esprisi :))

Teşekkür ederim Topukçu Hocam  :g Ödül ne ki  ??? :D
Bu Benjamin'in oynaklığı devam ettiği sürece bence sürekli güncellemeleriniz devam eder  (d)  :g

Alıntı yapılan: Arshi - 15 Şubat 2013, 19:56:31
Bu banlanmayacağım anlamına geliyor sanırım, arkamı sağlama aldım sonunda. Kırmızı ışık.. Neyse. :D

Olmaz senden  (d) :D

abcb

Alıntı yapılan: Arshi - 16 Şubat 2013, 06:59:32
Bu onu biraz oyalar :D

Sen öyle san  (d)
Linkin park, Metallica, Anathema, Şebnem ferah olsaydı belki  :D

arshi

Senden bahseden kim, ben uçurulma olasılığımı aşağı çekmeye çalışıyorum sadece :D

abcb

O zaman yanlış seçim, Frankie'yi tek başına görelim mümkünse  :D

arshi

Biz elisaccline ile özel mesajla paslaşıyoruz zaten o konuda uzun zamandır :D :D

FilmsizKalma

halisekarakaya