Golden-tea - Çay Yetiştir Para Kazan - 10000 Coins Hediye

Başlatan kazanpara, 16 Ekim 2015, 11:42:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

ben hesabıma giremiyorum şifre sıfırlama maili gelmiyor ayrıca telefonu onaylayamıyorum bana yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkür ederim

iguanabey

Golden-tea sitesinden 3 kere ödeme aldım ama şimdi bu hatayı veriyor başına gelen veya çözümünü bilen varmı ?

iguanabey

Alıntı yapılan: kazanpara - 11 Haziran 2017, 19:58:40
Merhaba arkadaşlar.

Uzun süredir forumda aktif olamadığımdan konuyla pek alakadar olamadım malesef. Fakat sistemi aktif olarak kullanmaya devam ettim. Yazan bir çok arkadaş olmuş onlarında merakını giderecek uzun bir yazı olacaktır.

Konuya son yazdığım tarihten itibaren yani ocak ayından itibaren sistemden düzenli çekim yapmaya devam ettim ve tarlayı olabildiğince genişlettim. Malum enerji kurunun düşüşünden dolayı kar oranlarında ciddi bir düşüş yaşandı. ilk başladığımızda 5.2 - 6.0 civarında değişmekte olan kur değeri şu an 0.952 gibi komik bir rakamla devam etmekte. Bu kur değerine hesapla benim günlük kazancım 4 TL dir. Aşağıda şu anki tarlamın resmini eklicem ve ocak ayından itibaren aldığım bütün ödemelerin kanıtlarını tek fotoğrafta ekliyorum. Enerji düşüşü nereye kadar gider bilmiyorum fakat uzun bir süredir aşağı yukarı bu değerlerde seyretmektedir. Yatırdığım miktarı ocak ayında amorti etmiştim o yüzden aldığım ödemeler kar. Konuyla olabildiğince ilgilenmeye devam edicem.

Tarlamın son hali

[spoiler][/spoiler]

Ödemelerinizi ne yoluyla alıyorsunuz

lebowskia

biraz yatırım yapcam ama bu level up ne işe yarıyor? bide tarla dolunca bidaha genişletemiyomuyuz.

sibumix

golden tea da stratejisiz yatırım bostur. Strateji ile 5.5-6 ay icinde en gec yatırım cıkıyor. Degerler dusse bile yinede oldukca iyi kazanc bırakıyor. Benım gibi acılısta direk yatırımla girerseniz ciddi kazanc alırsınız. İlk girdigimde yatırım bonusu da aldım ustune yatırım yarısmasında 1. oldum. Cok cok güzel kazanc verdi. yine diyorum stratejisiz girmeyin. birde sistemi cozum benden tavsiye.

lebowskia

ben çekim yaptım ama enerji bidaha yükselmedi nasıl yükseliyor enerji?

Futurenet

Alıntı yapılan: sibumix - 16 Eylül 2017, 23:22:20
golden tea da stratejisiz yatırım bostur. Strateji ile 5.5-6 ay icinde en gec yatırım cıkıyor. Degerler dusse bile yinede oldukca iyi kazanc bırakıyor. Benım gibi acılısta direk yatırımla girerseniz ciddi kazanc alırsınız. İlk girdigimde yatırım bonusu da aldım ustune yatırım yarısmasında 1. oldum. Cok cok güzel kazanc verdi. yine diyorum stratejisiz girmeyin. birde sistemi cozum benden tavsiye.
hesabımı unuttum giriş yapamıyorum ben ya

Futurenet

Alıntı yapılan: sibumix - 16 Eylül 2017, 23:22:20
buraya telefon numarası ekleyemiyorum bir türlü

INSOMNIA

ersntas

Sitenin Destek yeri varmı anında cevap verebilecek ?  (ok)