Uzun vadede en iyi site hangisi?

Başlatan eray965, 16 Ekim 2015, 20:43:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 23 Ekim 2015, 21:58:07
en açık ve net olan benim sanırım forumda :D bu durumda üye olduğum andan itibaren verified sayılırmıyım acabaaa sayın kırmızılı :))

Adın yetmemiş, adres bile vermişsin bak, avatardan şeh,ir bulunur :P Eskişehir :PP

[spoiler]Yemezler  (hydr) :D[/spoiler]

barmen451

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 23 Ekim 2015, 20:31:24
gördüm cihan sağolasın bol kazançlar yardıma ihtiyacın olursa özelden yaz mutlaka bu arada ismim halil ibrahim:D fzthkurmaz açılımı fzt:fizyoterapist(mesleğim) h: halil kurmaz da soyadım memnun oldum :D
abi grandbuxtan ödeme aldınmı?

fzthkurmaz

Alıntı yapılan: barmen451 - 24 Ekim 2015, 10:43:06
abi grandbuxtan ödeme aldınmı?
bunlar şimdilik aldığım ödemeler

barmen451

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 24 Ekim 2015, 10:54:48
bunlar şimdilik aldığım ödemeler

peki abi ben kredı kartı kullanmıyorum nasıl yatırım yapıcam

fzthkurmaz

kredi kartın olmadan yatırım yapamazsın paypala kartını tanıtman lazım sadece paypal kabul ediyor site ve yurtdışı olduğu için kredi kartı yada banka kartı (enpara gibi) paypala tanıtlanman gerekli direk o hesaptan çeker yatırım miktarını. bol kazançlar

barmen451

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 24 Ekim 2015, 11:13:25
kredi kartın olmadan yatırım yapamazsın paypala kartını tanıtman lazım sadece paypal kabul ediyor site ve yurtdışı olduğu için kredi kartı yada banka kartı (enpara gibi) paypala tanıtlanman gerekli direk o hesaptan çeker yatırım miktarını. bol kazançlar
banka kartım var nasıl paypala ekledım ama olmuyor

fzthkurmaz

soldaki bankalar ve kartlar kısmına tıklayın -Kredi ve banka kartları sekmesinin altında kart ekleyine tıklayın ve bilgileri girip ekleyiniz

barmen451

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 24 Ekim 2015, 11:17:43
soldaki bankalar ve kartlar kısmına tıklayın -Kredi ve banka kartları sekmesinin altında kart ekleyine tıklayın ve bilgileri girip ekleyiniz
banka kartı kabul etmıyor

fzthkurmaz

her kartı kabul etmeyebilir enpara felan varsa kabul edebilir onun için müşteri hizmetleri ile görüşün isterseniz bol kazançlar