Bitcoin yatırım grubu

Başlatan ricci, 17 Ekim 2015, 03:31:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ricci

Yatırım değerlendirme de bir iki gün beklemek durumundayım, bitcoin sürekli yükselişte çünkü. Yatırımın geç olması, geri dönüş tarihini etkilemeyecektir yatırımcıların bilgisine ;)

volkanaydinli

Ben de katılmak istiyorum, çok mu geç kaldım :)

ricci

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 26 Ekim 2015, 07:39:34
Ben de katılmak istiyorum, çok mu geç kaldım :)

Volkan Hocam bu grupta hedef yatırım tamamladık, ikinci gruba inşallah :) Bu arada yatırım yapan arkadaşların bilgisi olsun bitcoin güncel kuru 831 tl oldu, yani yatırım yaptığınızdan bugüne kadar 1 bitcoin yaklaşık 5 günlük sürede 65 tl'lik değer kazandı :)

ikose

Yatırımı yapmadık ama geri dönüş tarihi değişmedi, bu arada 65Tl kazandık grup olarak  *)
yatırım yapmadıksak nasıl kazandıkki anlamadım senin cebinden çıkacak bir durum söz konusuysa huyumu biliyon demiiii, anlatmama gerek yok sanırım  :y
Haaaaa bak seni bizim Haydar ile tanıştırırım sonra  :g

haydar için tıkla
[spoiler] (zopa)[/spoiler]

ricci

Alıntı yapılan: ikose - 26 Ekim 2015, 21:33:27
Yatırımı yapmadık ama geri dönüş tarihi değişmedi, bu arada 65Tl kazandık grup olarak  *)
yatırım yapmadıksak nasıl kazandıkki anlamadım senin cebinden çıkacak bir durum söz konusuysa huyumu biliyon demiiii, anlatmama gerek yok sanırım  :y
Haaaaa bak seni bizim Haydar ile tanıştırırım sonra  :g

haydar için tıkla
[spoiler] (zopa)[/spoiler]

Bitcoin'in fiyatı yükseliyor sürekli olarak modum, biz 1 bitcoin'i 785 tl civarına aldık, şu andaki fiyatı 832 tl. Burdan karımız var ama tabi bu sabit bir kar değil yarın düşebilir çıkabilir, bitcoin arz talep eğrisi :) bişeycik anlatmana gerek yok ben çok iyi anladım seni bu arada  :D

Bu arada yarın yatırımları gerçekleştireceğim fakat foruma giremeyebilirim, ertesi gün yatırım hakkında detaylı bilgi veririm, yatırımcı arkadaşların bilgisine ;)

ricci

Yatırımcı arkadaşlar bitcoin'imizi 946 tl'den bozdurdum. Bozdurmamın nedeni artık yükselip düşeceğini kestiremiyorum. Bir süre bekletip tekrar alacağım, şu an itibariyle %10'dan fazla kar ettik zaten. Yatırımcı arkadaşların bilgisine !

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ricci - 31 Ekim 2015, 14:23:25
Yatırımcı arkadaşlar bitcoin'imizi 946 tl'den bozdurdum. Bozdurmamın nedeni artık yükselip düşeceğini kestiremiyorum. Bir süre bekletip tekrar alacağım, şu an itibariyle %10'dan fazla kar ettik zaten. Yatırımcı arkadaşların bilgisine !

Bak yahu sen işine gücüne :) :y

aydyar13

ricci

Alıntı yapılan: aydyar13 - 02 Kasım 2015, 18:36:57
Dolar düşse bari :(

Dolarda yakın zamanda çok değişiklik olacağını sanmıyorum ama uzun vadede düşmesi daha mantıklı

6il9in

BTC 1025.00 TL Geçmiş. Acaba yine 2013 Kasım ayında olduğu gibi yükselecek mi aklımda deli dolu sorular :D

Yıl sonlarında bu BTC e birşeyler oluyor :D