Eski Para ve Pullarınız Alınır&Satılır Ekspertiz Yapılır

Başlatan VoSToK, 17 Ekim 2015, 15:03:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VoSToK

Merhaba;

Elinizde bulunan eski para (madeni tercihimdir) ve pullarınız  (Türkiye Cumhuriyeti Pulları tercihimdir) alınır.

Kolkesiyon yapıyorsanız eksik parçalarınızın satışı yapılır.

Hangi ülkeye ait olduğunu veya değerini merak ettiğiniz para ve pullarınız da yardımcı olurum.

Paralarınız kondüsyonların da yardımcı olurum.

*** Yabancı Madeni Para Satılır. Adet Fiyatı 1 TL ***

ElisaMcCline

Benim vardı birşeyler, nerede bir bakayım önce, merak ettim zengin olmuşumdur belki :P

VoSToK

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 18 Ekim 2015, 05:46:30
Benim vardı birşeyler, nerede bir bakayım önce, merak ettim zengin olmuşumdur belki [emoji14]
Tabiki bakarız değerlendiririz :)

ricci

Benim yaşımda olanlar ve benden büyük olan herkesin aşşağı yukarı pul koleksiyonu vardır, hatta benim iki tane var. Ekspertiz işini nasıl yapmayı düşünüyorsun resimmi koyalım?

VoSToK

Alıntı yapılan: ricci - 18 Ekim 2015, 17:57:43
Benim yaşımda olanlar ve benden büyük olan herkesin aşşağı yukarı pul koleksiyonu vardır, hatta benim iki tane var. Ekspertiz işini nasıl yapmayı düşünüyorsun resimmi koyalım?
Fotoğraflar net olursa 3 aşağı 5 yukarı değer söyleyebilirim zaten nadir bir parçanız varsa söylerim zaten.

ricci

Alıntı yapılan: VoSToK - 18 Ekim 2015, 21:31:00
Fotoğraflar net olursa 3 aşağı 5 yukarı değer söyleyebilirim zaten nadir bir parçanız varsa söylerim zaten.

Tamam Vostok gece atacağım resim merak ettim değerli bir pulum varmı.

VoSToK

Alıntı yapılan: ricci - 18 Ekim 2015, 21:38:56
Tamam Vostok gece atacağım resim merak ettim değerli bir pulum varmı.
Her pul değerlidir değersiz pul yoktur. Sadece biraz nadiriyat farkı oluyor [emoji1]

Dio

bende de var bayağı. dolabın birinde unutulmuş öyle kağıda sarılmış bir şekilde duruyordu. pul defteri alıp eskiden yeniye sıraladım. en eski 1967'ydi sanırım. Almanya, Belçika, Arap ülkelerinin pulları var ama bazıları yıpranmış. bu yıpranmışları satın alırlar mı? yada 1967, pulu değerli yapmaya yeter mi ??? satacağımdan sormuyorum değerli şeyler sonuçta merak ediyor insan :)

edit: her pul değerlidir demişsiniz zaten :D

VoSToK

Şunu belirtelim öncelikle yıl ne kadar eskiyse o kadar değerlidir mantigı yok :) 1967 yılının en değerli pul  kuş resimli uçak pullarıdır. Diğerlerinin de manevi değerleri var sonucta :)
Yıpranmış pulların pek değeri olmaz.

ricci

[IMG]http://i61.tinypic.com/5lrm1f.jpg[/img]

Evet benim içinde değerli olmasaydı bunca yıldır saklamazdım, yalnız bu foto işi bayağı sıkıcıydı bazı pullar net çıkmamış olabilir. Bu albümün bi tanesi yabancı pulları çekmedim ağırlık yerli pullar. Teşekkürler şimdiden...