Mellowads - Sitene Reklam Al - Reklam Ver - Bitcoin Kazan + Faucet

Başlatan kazims, 18 Ekim 2015, 23:01:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tiki93

Veysi

onayladılar hocam banner olarak bir tane yaptım ama neye göre yapıçağımı bilmiyorum hangi ayarları yapmam gerekiyor.

tiki93

bi ayar yapmana gerek yok kodu sitene ekliyorsun sonra kazanmaya başlıyorsun allow cpm veallow cpc yi kapat bence senin için gereksiz ama yinede sen bilirsin

kazims

Alıntı yapılan: SocialKazan - 25 Şubat 2016, 22:13:46
bu siteden reklam almak istiyorum ama nasıl ayarlama yapılıyor çözemedim gitti banner reklamı ekleyecem ?

publish a tıkla add web site tıkla orda çıkan ekrana gerekenleri yaz onay alırsan reklam alabilirsin.

Futurenet

Ücretsiz oluşturduğumuz mesela wordpreess tarzı siteler içinde reklam alabilir miyiz

Dio

Alıntı yapılan: Futurenet - 12 Mart 2016, 14:25:05
Ücretsiz oluşturduğumuz mesela wordpreess tarzı siteler içinde reklam alabilir miyiz
siteyi inceliyorlar. Benim blogger'dan açtığım içi boş blogu kabul etmediler.

Futurenet

Alıntı yapılan: Dio - 12 Mart 2016, 14:27:53
siteyi inceliyorlar. Benim blogger'dan açtığım içi boş blogu kabul etmediler.
Bende yeni konu açıp bunu sordum peki diyelimki ücretsiz olan wordpress i bir yıllık parasıyla kiraladım yada aldım her neyse o zaman olur mu? Reklam konusunda tecrübe yok sora sora öğrenecem :)

Dio

Alıntı yapılan: Futurenet - 12 Mart 2016, 14:41:10
Bende yeni konu açıp bunu sordum peki diyelimki ücretsiz olan wordpress i bir yıllık parasıyla kiraladım yada aldım her neyse o zaman olur mu? Reklam konusunda tecrübe yok sora sora öğrenecem :)
açtığınız yeni konuyu sildim ve bu konunun linkini size mesaj olarak gönderdim. konuyu bulamazsanız ileti kutusuna bakabilirsiniz :y

mellowads sitesinin admini sitenizi güzel bulmazsa, sitenizin alan adı .com da olsa kabul etmeyebilir. onaylanır mı onaylanmaz mı buna sadece admin karar verebilir :)

tiki93

Alıntı yapılan: Futurenet - 12 Mart 2016, 14:41:10
alexa rank 1 milyon altı olucak ve site dolu görünecek alexa rankınız 1 milyon altı ise %90 onay alırsınız