Mellowads - Sitene Reklam Al - Reklam Ver - Bitcoin Kazan + Faucet

Başlatan kazims, 18 Ekim 2015, 23:01:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

Alıntı yapılan: youtub60 - 28 Ekim 2016, 02:48:19
bu site ile daha öncedende tanışıyordum fakat satoshi kazandırdığını farketmemiştim teşekkürler

faucetdan gelen satoshileri sadece reklam için kullanabilirsiniz.

ama sitenizde reklamını yaparasanız dahası site kabul ederse sitenizi ordan kazanacağınız satoshilerin ödemesini alabiliyorsunuz

trader17

Bu siteye reklam veriyorum gunluk Reklamlar cok az kisi goruyor gunluk 300 400 aras
http://hizliresim.com/DBX61v
Trasnlaterden de bak bunlar harici oldugu icin isaretleremedim bu sitelerde kampanya gosterilsin Dogru mu

tiki93

Alıntı yapılan: trader17 - 16 Kasım 2016, 19:23:44
Bu siteye reklam veriyorum gunluk Reklamlar cok az kisi goruyor gunluk 300 400 aras
http://hizliresim.com/DBX61v
Trasnlaterden de bak bunlar harici oldugu icin isaretleremedim bu sitelerde kampanya gosterilsin Dogru mu
az gosterilmesinin sebebi sen gunluk dilimden pay alıyorsun reklam veren fazla olunca senin reklamın daha az gorunuyor gunluk reklam için ayırdığın bütçede önemli bu yüzden biriktirip reklam vermek daha mantıklı

tyriaeum

Alexa'da ilk 200 bin'de olan siteleri kabul etmeye başlamışlar.  (sinir)

Futurenet

Alıntı yapılan: atLL - 28 Eylül 2016, 12:30:51
hala odeme yapiyor dimi @kazims hocam sitem gunluk 20-25k satoshi kazandiriyor

sahsi gorusum yine traffic exchange yapmak bakalim gelismelerden haberdar ederim

Buradan nasıl kazanıyoruz sitemize gelen trafikle acaba

kazims

Alıntı yapılan: Futurenet - 27 Mart 2017, 17:14:26
Buradan nasıl kazanıyoruz sitemize gelen trafikle acaba

önce site sitenizi kabul etmeli

kabul etmeleride çok zor oluyor.

onların verdiği scripti kendi sitenize koyacaksınız. onlara verilen reklmalar sizin sayfanızda çıkacak oradan satoshi kazanacaksınız.

yada reklam verebilirsiniz kazandıklarınızla

faucet ile sadece kazılanlarla reklam verebiliyorsunuz çekim yapamıyorsunuz.

Futurenet

@kazims siteye önce my site kısmından sitemizi ekliyoruz sanırım tamam teşekkür ederim deneyeyim bakalım