WazzUB (SCAM)

Başlatan wazzubnedir, 25 Şubat 2012, 14:46:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wazzubnedir

(scm)

SCAM

Herkese selam. Daha önce bu forumda tanıtılmış olan WazzUB 'ın vaat ettiği projelerden bazıları ortaya çıkmaya başladı. Bunların ilki içinde Blog oluşturma platformu, chat ortamı ve FaceBook benzeri bir sosyal paylaşım ortamı bulunan WazzUB Community (adresi www.wazzub.com

Daha önceden wazzub.info'ya kayıt olmuş olmanız buraya da üye olmuş anlamına gelmiyor. Her ikisi ayrı birer adres, ayrı ayrı platform. O yüzden burada yeni bir konu açtım, umarım kural ihlali yapmıyorumdur  ;)  Wazzub.info gelir paylaşımı programı için kayıt platformu WazzUB.com ise WazzUB Community'nin buluşma platformu. Her ikisinin veritabanı da ayrı zaten dolayısıyla birinin üyesi otomatikman diğerinin de üyesi DEÐİL.

WazzUB Community'de sunulan hizmetlere erişebilmeniz için yine birisinin sizi davet etmesi gereklidir. Eğer WazzUB.info'ya üyeyseniz sizin up-line'ınızdaki davet eder büyük ihtimalle. Aslında kimin davet ettiğinin önemi yok, yani başkasına bağlı bir üye olsanız dahi bir başkası sizi davet edebilir. Bu durumda herhangi bir üye kaybı, ilavesi ya da değişimi olmuyor.

WazzUB.com 'a henüz davet almamışsanız (Mail adresi yazmıyoruz) a mail atarsanız günlük kotamın elverdiği kadar size de davetiye gönderirim. Unutmayın WazzUB Community'ye üye olabilmeniz için önceden WazzUB.info'ya kayıt olmanız lazım. Biliyorsunuz o da davet usulü çalışıyor. Bu projede kazanılacak tüm reklam gelirinin %50si üyeleri ile paylaşılacak. Henüz üye olmadıysanız bir an önce üye olmaya bakın çünkü son tarih 9 Nisan 2012 üye olmak isterseniz bu forumda yer alan linkleri ya da şunu kullanabilirsiniz: Ref linkiniz silinmiştir

Herkese bol şans.

yingyang16

Konuyu açtığınız yer yanlış olmuş bu bölümde ptc sitelerinin tanıtımlarını yapıyoruz

Diğer siteler bölümüne taşıyorum ;)

lovablegs

konu var zaten bu forumda bu fazla olmuş....

yingyang16

Alıntı yapılan: lovablegs - 25 Şubat 2012, 15:06:07

Her iki  adres ayrı ve üyelikler de ayrı yazıldığı için kalabilir bence ;)

Edit:Tanıtımı ilk yapan filmsizkalma arkadaşımızdan bilgi bekliyorum ;)

bilge8408

9 Nisan'da çok eğlencem..

yingyang16

Alıntı yapılan: yingyang16 - 25 Şubat 2012, 15:09:21
Alıntı yapılan: lovablegs - 25 Şubat 2012, 15:06:07

Her iki  adres ayrı ve üyelikler de ayrı yazıldığı için kalabilir bence ;)

Edit:Tanıtımı ilk yapan filmsizkalma arkadaşımızdan bilgi bekliyorum ;)

Filmsizkalma dan bilgi geldi  ;) Yalnız bu tanıtımdaki bölüme üye olmak için önce filmsizkalma arkadaşımızın tanıtımından üye olunması gerekiyormuş :)

Konuyu uygun şekilde editledim ;)
Son kararı Elisa ve Anıl'a bırakıyorum :)

wazzubnedir

Evet 9 Nisan'ı ben 1 Ocak'a benzetiyorum. Aldığım bilete ikramiye çıkarsa sevinirim, çıkmazsa bir dahaki sefere der geçerim. Bu sistemden para kazanılması ihtimali bence Nimet Abla'dan yılbaşlarında aldığım bilete büyük bir ikramiye çıkması ihtimalinden daha fazla.
Bilet alınca para ödüyorum bunda ise hiç bir masrafım yok. Olursa sevinirim, olmazsa ben de güler geçerim.

WazzUB Community ile WazzUB.info farklı web sayfaları ve farklı amaçlara hizmet ediyorlar. Yine de moderatörlerin kararına saygı duyarım. "One minute" demem  :D

Selamlarımla...

betahouse

Kesinlikle para kazandırmayacak. Şuan baktım da 2 milyon üyesi olmuş. Hadi nisana kadarda 3 milyon olsun. Bu adam ya hayır kurumu kurdu yada enayilik yapıyor. Sadece alt üye yaptı diye 3 milyon dolar mı ödeyecek ?  :g :g

TwofuN

ama birde şöyle düşünün 3milyon kullanıcısı olan bir platform var ve bunlar sürekli aktif olmalı reklam gelirleri sosyal ağ ile baya bir artar bide blog yazarlığı getiriyorlarmış buda katkı yapacaktır diye düşünüyorum

betahouse

Bilmiyorum ben hiçbir şekilde inanmıyorum. En iyisi 9 nisanı beklemek  :g :g