Nedir bu çektiğim

Başlatan KA4, 20 Ekim 2015, 19:03:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iovanovic

Alıntı yapılan: KA4 - 20 Ekim 2015, 19:35:48
@aydyar13 biz bunu yazdık ;

[spoiler]Hi im Brother of kralduck im 22 years old . You cant ban me because already you took my 55 dolars and 35 rented refferal this isnt justice. Ok took your 155 dolars then give me my 35 refferal this is justice .
Best.[/spoiler]

tabi bunu abim yazdı :D

Keşke forumdan ingilizce yardımı isteseydiniz çeviri bölümünden.  :)

Ben şahsen niye böyle yazdığınızı anlamadım, "155$'ını al benim 35 refimi ver" gibi bir cümle kurmuşsunuz admine. E o zaman hem sizin para içerde kalacak hem de banlanmış durumdasınız.  :D

KA4

@iovanovic  zaten paypaldan yaptığımız için site 1 gün kapandı sonra gene açıldı biz o ara paypalı aradık bize siz kafanıza takmayın bir sorun olursa paranınzı biz iade edeceğiz  dediler

iovanovic

Alıntı yapılan: KA4 - 20 Ekim 2015, 19:49:15
@iovanovic  zaten paypaldan yaptığımız için site 1 gün kapandı sonra gene açıldı biz o ara paypalı aradık bize siz kafanıza takmayın bir sorun olursa paranınzı biz iade edeceğiz  dediler

Dispute sisteminin işleyişini tam bilmiyorum ama admine "155$'ı al sende kalsın" derseniz admin belki de bunu paypal'da aleyhinizde kullanabilir. Tamamen kişisel çıkarım yaptım.

KA4

@aydyar13 @iovanovic @DexterMrgn   beyler adam imana gelip acti hesabimizi hesapta 3  gunde 10 dolar birikmis  (yvr)  :m  20 dolar olunca çekim isteyeceğim eğer verirse on numara olur ve istatistiklerde paylaşirim zaten deneme ben olucam hourda ''dextermrgn'' bakalim site scammiymis degilmiymis

DexterMrgn

:) vallaha siteyi scam gormusdum o yuzden oyle dedım