Kısa İngilizce Çevirileriniz Karşılıksız Yapılır

Başlatan iovanovic, 20 Ekim 2015, 19:52:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: ilkercgul - 07 Kasım 2015, 22:49:04
Evet problem tam olarak bu ama ben ikinci kez kayıt olurken yazdığım kullanıcı adını hatırlamıyorum genelde ''ilkercgul'' kullanıcı adını kullanırım ama site onu kabul etmeyince başka bir isim yazmıştım şimdi ne yazdığım aklıma gelmiyor  gmaile gelen mesajıda sildim :(

Ozaman şöyle yazarsın zaten adminden gelen mailde user name gözükecek :)

[spoiler]Merhaba Admin;

xxx user adı ile [email protected] mail adresi ile üye olundu. Aktivasyon kodu gelmediğinden, [email protected] mail adresi ile farklı bir user adı ile tekrar üye olduğumdan siteden uzaklaştırıldım. [email protected] mail adresimine ait üyelik adının banını kaldırabilirmisiniz.

Saygılarımla..

Kendi adını yazarsın[/spoiler]

iovanovic

@blqn Senin verdiğin son şekle göre çeviri yaptım bilesin.  :D

@ilkercgul Çeviri spoiler tuşundadır hocam.  :y

[spoiler]Hi Admin;

I registered to your web site with xxx user name and [email protected] mail adress. Then, I was banned from the system just because I registered again with another user name and [email protected] mail adress. The reason why I created another account is that I didn't get the activation code in my first mail adress. Can you please let me use my [email protected] account and remove the other one ? Honestly, I'm not trying to cheat. I typed this to show what happened clearly.

Best,

[/spoiler]

meilyu

PayPal hesabım sınırlandırıldığı için para çekim taleplerimi payza ya ödenmesi Istiyorum. Kullanıcı adı: xxxxxxxxx    (payza e mail [email protected])

iovanovic

@meilyu Çeviri spoiler tuşunun içindedir.  :y

[spoiler]Hi, my username is xxxxx. Because of my paypal account was limited, I would like you to send my cashout request to my payza account whose adress is [email protected]. Thank you. [/spoiler]

@egemen Ne için hocam bu ?

meilyu

meilyu

50 dolar param beklemede ve hesabımın onaylanmasını istiyorum.teşekkürler

nicotine

I have 50 $ in my account and it is still pending. i want you to verify (approved) my account  thank you.