Kısa İngilizce Çevirileriniz Karşılıksız Yapılır

Başlatan iovanovic, 20 Ekim 2015, 19:52:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iovanovic

Alıntı yapılan: ero - 31 Ekim 2015, 01:14:46
odeme almam icin ne kadar sure beklemem gerekiyor,ayin 25 inden beri odemem gelmedi cunku

@ero Spoiler tuşuna basınca çeviri gözüküyor.  :y

[spoiler]How long do I have to wait to get paid ? I haven't been paid since 25 October.[/spoiler]

ero

Alıntı yapılan: iovanovic - 31 Ekim 2015, 01:20:55
@ero Spoiler tuşuna basınca çeviri gözüküyor.  :y

[spoiler]How long do I have to wait to get paid ? I haven't been paid since 25 October.[/spoiler]

tsk

meilyu

29/10/2015/02/10/45 de54 dolar çekim talebim paid olarak gözüküyor ama paypal hesabıma 54 dolar gelmedi.ingilizcesine çevirirsen sevinirim

iovanovic

Alıntı yapılan: meilyu - 31 Ekim 2015, 04:58:41
29/10/2015/02/10/45 de54 dolar çekim talebim paid olarak gözüküyor ama paypal hesabıma 54 dolar gelmedi.ingilizcesine çevirirsen sevinirim

@meilyu  Çeviri alttaki spoiler tuşuna basınca gözüküyor.  :y

[spoiler]My 54$ cashout request which I did on 29.10.205 is marked as paid, but this 54$ wasn't paid to my paypal account. Can you fix this ? Thanks.  [/spoiler]

ilkercgul

Bu metni benim için ingilizceye çevirirmisin?
[spoiler]Kayıt olurken hotmail hesabımı yazdım aktivasyon maili gelmedi.Sonrasında gmail ile yeni bir hesap açtım ancak hesabım kapatıldı.[/spoiler]

6il9in

@ilkercgul TMS için ceviri zannediyorum. Biraz daha detaylandırmanda fayda var :)

ilkercgul

Alıntı yapılan: blqn - 07 Kasım 2015, 22:31:26
@ilkercgul TMS için ceviri zannediyorum. Biraz daha detaylandırmanda fayda var :)
ne yazsam bilemedim :) durum biraz karışık çok uzun bir metin olsunda istemedim.olayı az çok biliyorsunuz sizce ne yazayım?

6il9in

[spoiler]Merhaba Admin;

xxx user adı ile [email protected] mail adresi ile üye olundu. Aktivasyon kodu gelmediğinden, [email protected] mail adresi ile yyy user adı ile tekrar üye olduğumdan siteden uzaklaştırıldım. yyy user adının banını kaldırabilirmisiniz.

Saygılarımla..

YYY[/spoiler]

Şeklinde olabilir :)

Doğru anladıysam sıkıntını :)

Konuyu da sen belirtirsin @iovanovic arkadaşımız müsait olduğunda çevirir :)

ilkercgul

Evet problem tam olarak bu ama ben ikinci kez kayıt olurken yazdığım kullanıcı adını hatırlamıyorum genelde ''ilkercgul'' kullanıcı adını kullanırım ama site onu kabul etmeyince başka bir isim yazmıştım şimdi ne yazdığım aklıma gelmiyor  gmaile gelen mesajıda sildim :(

Coulers79

Gmail çöp kutusuna bak belki duruyordur, Bilgin'in başına ne gelmiş (hydr) senin durumun ne ona göre ticket atmalı, hadi hayırlısı.