Kısa İngilizce Çevirileriniz Karşılıksız Yapılır

Başlatan iovanovic, 20 Ekim 2015, 19:52:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ivedidahi

sistemdeki kayıtlı (x) bitcoin ödeme adresimi (y) bitcoin adresi ile değiştirmek istiyorum.
rica etsem ingilizceye çevirirmisiniz.btcturk teki değişiklikten dolayı değiştirmem gerekiyor.

iovanovic

Alıntı yapılan: ivedidahi - 23 Ekim 2015, 12:02:40
sistemdeki kayıtlı (x) bitcoin ödeme adresimi (y) bitcoin adresi ile değiştirmek istiyorum.
rica etsem ingilizceye çevirirmisiniz.btcturk teki değişiklikten dolayı değiştirmem gerekiyor.

@ivedidahi Tabi ki, çeviri spoiler tuşuna basınca gözükmektedir.  :y

[spoiler]I would like to change my registered payment adress which is currently (x) to the new one which is (y). Can you please fix it up and inform me about it ?[/spoiler]

rcpsnl

aa bu konuyu yeni gördüm. mert kardeşim eline sağlık çok yararlı olacağını sanıyorum biz yabancı dil özürlülülerine :D

çeviri ihtiyacım olduğunda anında yazacağım buraya :)

iovanovic

@rcpsnl Estafurullah hocam, ne zaman yardım lazımsa burdayız. Sağ ol güzel yorumun için.  :D

barmen451

banada yardımcı olursanız sevinirm ödeme kanıtı fotoğrafı attım onaylamadılar.

iovanovic

@barmen451 Merhabalar, konuda sadece yazdığınız Türkçe metni İngilizce'ye çeviriyoruz. Çevrilmesini istediğiniz şeyi yazarsanız yardımcı olurum.  :y

barmen451

Alıntı yapılan: iovanovic - 29 Ekim 2015, 16:13:22
@barmen451 Merhabalar, konuda sadece yazdığınız Türkçe metni İngilizce'ye çeviriyoruz. Çevrilmesini istediğiniz şeyi yazarsanız yardımcı olurum.  :y
ben sizden ödeme aldım ödeme kanıtını siteye attım ama onaylanmadı.

teşekkürler.

iovanovic

Alıntı yapılan: barmen451 - 29 Ekim 2015, 16:51:29
ben sizden ödeme aldım ödeme kanıtını siteye attım ama onaylanmadı.

teşekkürler.
@barmen451 Çeviri aşağıdadır. Spoiler tuşuna basınız.  :y

[spoiler]I got my payment then I uploaded my payment proof to the web site, yet it wasn't approved. Thank you. [/spoiler]

barmen451

Alıntı yapılan: iovanovic - 29 Ekim 2015, 19:39:05
@barmen451 Çeviri aşağıdadır. Spoiler tuşuna basınız.  :y

[spoiler]I got my payment then I uploaded my payment proof to the web site, yet it wasn't approved. Thank you. [/spoiler]
saolun

ero

odeme almam icin ne kadar sure beklemem gerekiyor,ayin 25 inden beri odemem gelmedi cunku