Kısa İngilizce Çevirileriniz Karşılıksız Yapılır

Başlatan iovanovic, 20 Ekim 2015, 19:52:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iovanovic

@Bonkor Çeviri aşağıdadır hocam.  :y

[spoiler]Email'inizi aldık ama tam olarak endişeniz nedir anlayamadık.

Bize sorununuzla ilgili daha detaylı bilgi verin ki size yardımcı olalım böylelikle.

Geri dönüşlerinizi önemsiyoruz.[/spoiler]

sterkamed

merhaba ionavoviç hocam size bir işim düştü, crowdflower bana mesaj atmış neden fazla ID im var bunları açıkla diye, bende sisteme ilk başlaığımda hem neobux hem clixsense üzerinden hesap almıştım şimdi profilimde görünüyorlar, eski kulllanmadığım ıd leri kaldırmak istiyorum mesajları burada

cevabım şu olacak [spoiler]  ben siteye ilk kayıt olduğumda acemiydim tek hesapla giriş yapıldığını bilmiyordum bu nedenle neobux üzerinden de giriş yapmaya çalışmıştım neobux hata verdikçe bende yedinden giriş yapmaya çalışıyordum, sisteme bakarsanız görünen ıd leri kullanmıyorum bir yıldır,,   [/spoiler]

[spoiler][/size]Hi clixsense,[size=78%]

[/size]If you have met all of the requirements for the Level you are applying for, please send us the following:[size=78%]

[/size]1. The complete list of your Contributor IDs and Channels from your Profile page: [size=78%]

[/size]https://tasks.crowdflower.com/profile[size=78%]

[/size]Please also explain why you have more than one NeoBux ID on your account.[size=78%]

[/size]To respond to this ticket, click Reply, type REOPEN TICKET in the message area, type your message and click Send.[size=78%]

[/size]Sincerely,[size=78%]

[/size]The Community Support Team[size=78%][/spoiler]

iovanovic

@sterkamed Merhabalar hocam, altta çevirisin yaptım verdiğiniz metnin.  :)

[spoiler]

Hi, When I first registered, I was a newbie so I did not know that I must sign in with only one account. That's why I tried to access with neobux. As neobux showed me an error, I kept trying again and again. When you investigate, you will observe that I haven't used these IDs for 1 year. I honestly explained the situation. If you have any question, please don't hesitate to ask me. Thanks !

[/spoiler]

sterkamed

Alıntı yapılan: iovanovic - 01 Ocak 2016, 22:06:06
@sterkamed Merhabalar hocam, altta çevirisin yaptım verdiğiniz metnin.  :)

[spoiler]

Hi, When I first registered, I was a newbie so I did not know that I must sign in with only one account. That's why I tried to access with neobux. As neobux showed me an error, I kept trying again and again. When you investigate, you will observe that I haven't used these IDs for 1 year. I honestly explained the situation. If you have any question, please don't hesitate to ask me. Thanks !

[/spoiler]

çok teşekkürler hocam inş olumcu cevap verirler

sreklet

İyi akşamlar.
Bende sizde yardım isteyeceğim hocam mümkünse.Bir ptc sitesinden çekim yapacağım ama yanlış yazmışım payza adresini.
Onun yerine paypal adresimi yazmışım daha doğrusu.

Payza mail adresimi yanlışlıkla paypal adresimi yazdığımı, bunun için payza adresini değiştirmek istediğimi bildiren küçük bir cümle kursanız benim için yeterli.

iovanovic

@sreklet14 Hocam bir karışıklık olmaması için direk bir Türkçe metin yazarsanız onu çevireceğim. Tam anlayamadım durumu ikinci yazdığınız kısım iki türlü anlaşılmaya açık "Payza mail adresimi yanlışlıkla paypal adresimi" yazdığınızdan dolayı.

sreklet

Payza adresimi yanlı
Alıntı yapılan: iovanovic - 02 Ocak 2016, 21:01:47
@sreklet14 Hocam bir karışıklık olmaması için direk bir Türkçe metin yazarsanız onu çevireceğim. Tam anlayamadım durumu ikinci yazdığınız kısım iki türlü anlaşılmaya açık "Payza mail adresimi yanlışlıkla paypal adresimi" yazdığınızdan dolayı.
Evet karışık yazmışım bende şimdi farkına vardım.  :) Kusura bakmayın hocam.

Bir Ptc sitesinde payza mail adresimi yanlış yazmışım.
Bu mail adresini  değiştirmek istediğimi dair bir yazı.

iovanovic

@sreklet14 Çeviri aşağıdadır hocam.  :y

[spoiler]

Hi Dear Support Team,

I typed my payza adress wrongly. This thing happened mistakenly. Could you please help me update my exact payza adress ? I appreciate for your understanding.
[/spoiler]

Lespuxx