chat ve pm

Başlatan mahogs, 26 Şubat 2012, 23:16:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Orion

Şimdi 10 dakika önce denedim düzelmiş teşekkür ederim.

AnilK

Alıntı yapılan: Orion - 14 Haziran 2012, 16:00:46
Şimdi 10 dakika önce denedim düzelmiş teşekkür ederim.

10 dakika öncesine kadar 5 mesajı doldurmamış olduğunuzdan Sınırlı Üye statüsündeydiniz ve Chat'e giriş yetkiniz yoktu, şu anda Yeni Üye oldunuz rahatlıkla kullanabilirsiniz chat ve pm sistemini.

regortaz

Bir önerim olacak PM kutusu kapasitesiyle ilgili :) Özellikle pek deneyimli olmayan kullanıcıların PM kutuları çoğu zaman dolu oluyor, bu nedenle bazı üyelere onlar PM gönderdikten hemen sonra bile ulaşamıyorum. :D Bu konuda biraz iyileştirilmeye gidilebilir mi acaba :)

Not: Bu mesajı okuyorsan, PM kutunu temizleyebilir misin concgui66 :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: regortaz - 30 Temmuz 2012, 06:52:56
Bir önerim olacak PM kutusu kapasitesiyle ilgili :) Özellikle pek deneyimli olmayan kullanıcıların PM kutuları çoğu zaman dolu oluyor, bu nedenle bazı üyelere onlar PM gönderdikten hemen sonra bile ulaşamıyorum. :D Bu konuda biraz iyileştirilmeye gidilebilir mi acaba :)

:D
Deneyimi olmayanlardan bahsettiğimiz üzere, o durumda şu oluyor;
Sadece birkaç PM daha fazla alıp mesaj kutuları doluyor :D Yani deneyimsiz arkadaşlar için bu bir çözüm değil maalesef :)
Bu konu daha önce test edildi onaylandı :)

regortaz

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Temmuz 2012, 06:58:50
Alıntı yapılan: regortaz - 30 Temmuz 2012, 06:52:56

:D
Deneyimi olmayanlardan bahsettiğimiz üzere, o durumda şu oluyor;
Sadece birkaç PM daha fazla alıp mesaj kutuları doluyor :D Yani deneyimsiz arkadaşlar için bu bir çözüm değil maalesef :)
Bu konu daha önce test edildi onaylandı :)

Peki hocam madem önceden test edildi onaylandı yapacak bir şey yok :D En azından PM kutusunun dolu olduğunu bildiren bir pop-up, uyarı kutusu vb. eklenebilir mi varsa tabii :) Küçük bir araştırma yaptım, pek rastlayamadım da :(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: regortaz - 30 Temmuz 2012, 09:38:23
Peki hocam madem önceden test edildi onaylandı yapacak bir şey yok :D En azından PM kutusunun dolu olduğunu bildiren bir pop-up, uyarı kutusu vb. eklenebilir mi varsa tabii :) Küçük bir araştırma yaptım, pek rastlayamadım da :(

Hazırda elimizde yok :D

Kaldı ki, Forumla ilgilenen herkes bu mesajı da görecek zaten. Bence çok kasmaya gerek yok bu konuda.

ata07

Regortaza katılıyorum ya telefondayımdım burakisik82 ye 15 küsür satır yazı yazdım ve bum ileti kutusu dolu hüzün le sonuçlandı amma da yazmıştım   :g :g :g

regortaz

Alıntı yapılan: ata07 - 30 Temmuz 2012, 10:09:22
Regortaza katılıyorum ya telefondayımdım burakisik82 ye 15 küsür satır yazı yazdım ve bum ileti kutusu dolu hüzün le sonuçlandı amma da yazmıştım   :g :g :g

Onun PM kutusu aylardır dolu en son bir şey konuşuyorduk yarım kaldıydı hatta ne konuştuğumuzu ben de unuttum :D

ElisaMcCline

PM kotalarını kimlerin doldurduğu belli oluyor yavaş yavaş :g
PM le konuşmak :) hmm, ilginç :D

Bu konuyu çözmek için, günlük gönderilen PM adedine mi bir sınır getirsek acaba, bak bu aklıma yattı :P

regortaz

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Temmuz 2012, 17:23:56
PM kotalarını kimlerin doldurduğu belli oluyor yavaş yavaş :g
PM le konuşmak :) hmm, ilginç :D

Bu konuyu çözmek için, günlük gönderilen PM adedine mi bir sınır getirsek acaba, bak bu aklıma yattı :P

Forumu ele geçirme planlarımız vardı hocam, yarım kaldı :g