7 Adımda Paypal'da Kur Kayıplarına Son !

Başlatan iovanovic, 27 Ekim 2015, 18:47:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfunxl

3,01den almış benden cuma günü mesai saati içerisinde , gene denerim hafta içi , banamı denk geldi nedir

iovanovic

Alıntı yapılan: tayfunxl - 08 Kasım 2015, 18:54:30
3,01den almış benden cuma günü mesai saati içerisinde , gene denerim hafta içi , banamı denk geldi nedir

Hocam 3.01 çok yüksek olmuş hatta mesai saati içerisinde olduysa bunu mutlaka müşteri hizmetlerine bildirin ve geri dönüş isteyin derim ben. Şu pazar günü bile adamlar 2.97'den işlem yapıyorlar kurda, 3.01 çok yüksek.

Paypal sıkıntı çıkarmazsa yine ben de bu hafta denerim belki. Denersem de yazarım mutlaka. Ama dediğim gibi bundan önce onlarca alışverişte bu yöntemi kullandım, tamamı avantaj sağladı bana. :y

6il9in

World kart için kurlar yüksek biraz :)

FinansBank çok uyguna işlem yapıyor. Bir iki kişi ile bu konuyu konuştuğumuz için söylüyorum. Benimde World merak ediyorum bana kaçtan kilitleyecekler :D

iovanovic

Alıntı yapılan: blqn - 08 Kasım 2015, 19:25:30
World kart için kurlar yüksek biraz :)

FinansBank çok uyguna işlem yapıyor. Bir iki kişi ile bu konuyu konuştuğumuz için söylüyorum. Benimde World merak ediyorum bana kaçtan kilitleyecekler :D

@blqn Siz alışveriş yapınca anında gözükmüyor mu acaba internet şubesinde TL olarak kaç lira kesildiğini ?

Farklı kartlar kullanıyoruz elbette, burda katılıyorum Finansbank'ın enpara olayı baya güzel genelde işlem masrafları zaten yok gibi ve kur oranları vs. de gayet avantajlı diğer bankalara göre encard'ın. Onun dışında ben world card için özellikle abartı bir kura denk gelmedim şu ana kadar ama arkadaşlar, sizin başınıza geldiyse aydınlatmak lazım bu olayı.

6il9in

@iovanovic tamda sıkıntımın üstene ayak bastın. TL extresine geçmeme rağmen halen $ gözüküyor. Açık pozisyonda USD olarak düşüyor. Muhtemelen TL dönünce göreceğim tutar canımı sıkarsa sinirle kartı iptal edebilirim :)

iovanovic

Arkadaşlar, bugün yaptığım bir işlemden örnek vermek istiyorum. İşlem yaptığım anda piyasadaki dolar kuru 1 $=2.88 TL idi.

Bir siteye 200$ ödeme yapacaktım, paypal bana 600 TL ödeme gösterdi. Dolar kurunu 1 $=3 TL olarak aldı.

Ben de onu o şekilde ödemeyip direk dolar olarak ödedim ve banka kurundan ödemiş oldum. 575 TL olarak kesilmiş ödeme benden. Yani bankam 1 $=2.88 TL şeklinde kuru almış.

Yani ben 200$'lık işlemde 25 TL'lik bir fazla ödemeden kurtulmuş oldum.  :y

hikayeci

Alıntı yapılan: iovanovic - 16 Kasım 2015, 16:14:42
Arkadaşlar, bugün yaptığım bir işlemden örnek vermek istiyorum. İşlem yaptığım anda piyasadaki dolar kuru 1 $=2.88 TL idi.

Bir siteye 200$ ödeme yapacaktım, paypal bana 600 TL ödeme gösterdi. Dolar kurunu 1 $=3 TL olarak aldı.

Ben de onu o şekilde ödemeyip direk dolar olarak ödedim ve banka kurundan ödemiş oldum. 575 TL olarak kesilmiş ödeme benden. Yani bankam 1 $=2.88 TL şeklinde kuru almış.

Yani ben 200$'lık işlemde 25 TL'lik bir fazla ödemeden kurtulmuş oldum.  :y

Hangi banka hocam?

bandanar

Paypal nakit kartıyla da bu işlemi yapabilir miyiz?

universitely76

Alıntı yapılan: iovanovic - 16 Kasım 2015, 22:06:48
Yapı Kredi hocam.
@iovanovix, ödeme hala provizyonda mı dönemiçine düştü mü?
Şu sıra imzasız'ım...