PAYPAL dispute hakkında

Başlatan king365g, 01 Kasım 2015, 12:06:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

king365g

Kredi kartımın limiti 900tl  eğer disputeden bu mıktarı aşacak kadar para gelirse para boşa gidermi birde ben daha o kadar dispute kazandım ama kartımın borcunun düştüğünü hiç görmedim.Gelen parada görnüyor orda ama borç aynı nasıl oluyor anlamadım???

aydyar13

Alıntı yapılan: king365g - 01 Kasım 2015, 12:06:49
Kredi kartımın limiti 900tl  eğer disputeden bu mıktarı aşacak kadar para gelirse para boşa gidermi birde ben daha o kadar dispute kazandım ama kartımın borcunun düştüğünü hiç görmedim.Gelen parada görnüyor orda ama borç aynı nasıl oluyor anlamadım???

Kartınızın kalan lmitine bakabilir misiniz?

letal

Alıntı yapılan: king365g - 01 Kasım 2015, 12:06:49

geri iadeler borc ödeme olarak görünmüyor kredi kartında geri iade limite ekleniyor kartının limiti 900tl ise 1000tl dispute kazandıysan 100tl artıya gecersin ilk harcamaların +bakiyeden düser borc dengesi diyosan müsteri hizmetleri aramalısın. Bu dediklerim garanti bankası icindir diger bankalarda uygulumada degişiklik olabilir...

king365g

kartın kalan limiti 100 tl var yada yoktur hocam.kart garanti  bankası bu arada

bilalyuzugullu

iade dönem içi işlemlere işleniyor, hesap kesiminden sonra borcun düştüğünü yani iade edilen tutarın hesabına ödeme kaydedildiğini göreceksin :)

maddog54

10$ lık bir odemem vardı dispute açtım ama paypal hiç bir şey demeden vakayı kapadı bu neden olmuş olabilir acaba

bandanar

Alıntı yapılan: maddog54 - 18 Ocak 2016, 23:11:21
10$ lık bir odemem vardı dispute açtım ama paypal hiç bir şey demeden vakayı kapadı bu neden olmuş olabilir acaba
Paypalın canı öyle istemiştir  :( Maalesef cevap gerçekten de bu.

maddog54

Şaka gibi ya o kadar bekletiyorlar pat diye kapıyorlar böyle saçmalık olmaz ya (sinir)

iovanovic

Alıntı yapılan: maddog54 - 19 Ocak 2016, 00:22:45
Şaka gibi ya o kadar bekletiyorlar pat diye kapıyorlar böyle saçmalık olmaz ya (sinir)

Dostum paypalın ne yaptığını anlamak inan mümkün değil. Öğrenmemizin yolu da yok. Ama son zamanlarda bir çok sitede dispute'ler müşterilerin lehine sonuçlandı...  (zopa)

maddog54

Bu useclix muhabbetinde 10$ açmıştım alamadım pat diye kapandı direk nedense