TrafficMonsoon Yatırım Grubu V3

Başlatan ElisaMcCline, 08 Kasım 2015, 23:22:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Arkadaşlar,

Daha önce TMS de yatırım grubu açma sebebiimizi hatırlatmak gerekirse;
Kendi başına düzgün yönetilebilir rakamlarla giremeyen arkadaşlarımıza bir yatırım ortamı sağlamak istemiştik.
Güzel bir katılım oldu.
Ancak bildiğiniz üzere, başlamış olan o yatırım grubuna yeni ek yatırımlar almamız mümkün değil.

"Yeni bir grup kurulsa ben de girmek isterim. X paketlik yatırım düşünürüm" diyen arkadaşlarımız varsa,
Buyurun konu sizindir, kim var/kim yok, ne gibi bir yatırım toplanabilir önce bir görelim. :)

Katılımcılar:
01- @ElisaMcCline       10 hisse (ok)
02- @varidat               10 hisse (ok)
03- @iovanovic            10 hisse (ok)
04- @bycasper            5 hisse (ok)
05- @volkanaydinli      10 hisse (ok)
06- @bilalyuzugullu     5 hisse (ok)
07- @yerceylan           1 hisse (ok)
08- @celomania          1 hisse (ok)
09- @Neutron             4 hisse (ok)
10- @strenergy           5 hisse (ok)
11- @bandanar           1 hisse (ok)
12- @celalibo              1 hisse (ok)
13- @cimbomlu88       2 hisse (ok)
14- @kalekapisi          2 hisse (ok)
15- @kilicaslan3873    2 hisse (ok)
16- @ibrhmsny            1 hisse (ok)

Toplam: 70 Paket = 70 Hisse

Yatırım Tarihi: 28.11.2015

Güncel yatırım durumu:
[spoiler]
70 Hisse = 3663,80$ = 10.710 TL (ok)
1 hisse = 52,34$ = 153 TL olarak hesaplanmıştır. Yatırım zamanına göre $ miktarı ile TL karşılığı arasında farklar oluşabilir

Yatırılan: 3663,80$
Çekilen: 1228,31$
ROI : %33,53 - 24.02.2016

[/spoiler]

Notlar, kalabalık oluşturmaması için spoiler içine alınmıştır:

[spoiler]Not 1 : (Yatırıma başlarken)
1 hisse = 1 paket ücreti  52.34$.
Katılım için bu rakam ve katları söz konusu olabilir. Farklı rakamlarla katılımda bulunulamaz.

Yatırımlar Banka Havale/EFT yoluyla alınacaktır.
Belirlenene yatırım zamanına ait kur bilgisini bugünden bilemediğimiz için şu anda net TL rakamı veremiyoruz.
yatırım günleri kesinleştiğinde net kur ve rakam bilgileri, katırılmcılarla paylaşılacaktır.

NOT 2 : (Yatırım süresi ve sonrası)
Bütün rakamlar ortalamadır: (eldeki yatırımlardan  yola çıkarak hesaplanmıştır)
3.5 ayda, yatırım geri alınıyor. Sonrasında her ay, yatırımınızın %13 ü gibi bir oranda kâr geliyor.
Bu rakama, gruba yapılacak upline gelir iadesi ile ulaşıyoruz.

Örnek:
1000$ lık yatırım ile, ortalama 3.5 ay sonra 1000$ ınızı geri alıp, sonrasında aylık 130$ net geliriniz oluyor.
50$ lık yatırım ile, ortalama 3.5 ay sonra 50$ ınızı geri alıp, sonrasında aylık 6,5$ net geliriniz oluyor.
[/spoiler]

bandanar

Kesin olmamakla birlikte katılabilecek kişilerdenim.Hocam bu arada önceden açıklamıştınız sanırım ama bulamadım grupla paket alımının tek kişi  alımla farkı ya da bizim yararımıza olan şey nedir?

letal

+1 diyelim o zaman :) en az 3 paketle katılırım üstad (spk)

iovanovic

Diğer TMS yatırım grubunda 4 tane pakedim var, bu gruba da 10 paketle katılıyorum. +1

varidat

Cok kısa bır sekılde anlatmak gerekırse,
Yatırım yaptıktan sonra, bırıken her 50$ ıle yenıden paket alıyorsun, sonra bu aldıgın bir paket,
her gun 1.1$ olmak uzere 50 gun boyunca sana 55$ olarak gerı donuyor, yanı sen 50 gun sonunda yaklasık 5$ kazanmıs oluyorsun. Sımdı tek basına bir paket ıle yatırım yapmıs olsan, ıcerde bırıken paran 50$ olana kadar yaklasık 44 gun boyunca atıl bır sekılde durur,  ta kı bırıken paran 50$ olur, yenıden paket alırsın
fakat grup olarak yatırım yaparsan, bırıken para 50$ uzerınde oluyorsa, ıcerde bırıken paranın atıl kalma suresı azalır, en fazla bir gun atıl kalır, sonrakı gun 50$ olunca paket alımını daha hızlı yapmıs olursun
butun amac, paket alımı sonrası gerı donen paranın en hızlı sekılde tekrar paket alımına yonlendırılmesı uzerıne kuruludur

Alıntı yapılan: bandanar link=topic=13152.msg319820#msg31982
0 date=1447018136

Kesin olmamakla birlikte katılabilecek kişilerdenim.Hocam bu arada önceden açıklamıştınız sanırım ama bulamadım grupla paket alımının tek kişi  alımla farkı ya da bizim yararımıza olan şey nedir?

bandanar

Anladım hocam teşekkür ederim güzel bir şekilde anlatmışsınız. Bu arada bilgi hazneme atıl kelimesini yerleştirdiğiniz için sağolun. Sayenizde köşede durmak boşa durmak olduğunu buldum  :g

bycasper

En çok Elisa hocanın başını ben ütülüyorum bu konuda  :D En az 3 paketle bende katılırım  +1

emreaga

bende katilabilirim. yeni golden üyelik aldim param kalmadi :) ama kesinlesene kadar elimde yeterli miktar birikirse mutlaka katilirim

ElisaMcCline

Konuya çok müdahale etmek istemiyorum :)
Genel durumumuzu bir görelim düşüncesiydi sonuçta. Yeterli talep olursa, topu bize paslamış olacaksınız :)

Yani birşey yazmıyorum diye, ilgilenediğimi ya da takip etmediğimi düşünmeyin :)

peaceriver

7 hisselik girmeyi düşünüyorum bende inşallah :)
Yurtta sulh cihanda sulh