TrafficMonsoon Yatırım Grubu V3

Başlatan ElisaMcCline, 08 Kasım 2015, 23:22:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kilicaslan3873

[IMG]http://i68.tinypic.com/2niuqnn.jpg[/img]

yatırım vatana millete hayırlı olsun arkadaşlar... :DD :DD :DD

ElisaMcCline

Yatırım yaklaşık 1 saat önce başlatıldı arkadaşlar :)
Kur farkından dolayı, 2-2.5$ gibi komik bir fark kalmıştı, o farkı da içerden hallettik :)

Herkese hayırlı olsun diyorum :)

bandanar

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 28 Kasım 2015, 02:03:57
Yatırım yaklaşık 1 saat önce başlatıldı arkadaşlar :)
Kur farkından dolayı, 2-2.5$ gibi komik bir fark kalmıştı, o farkı da içerden hallettik :)

Herkese hayırlı olsun diyorum :)

Hayırlı olsun hepimize :)

yerceylan

Tüm katılımcılara hayırlı olsun  :)

ElisaMcCline

Arkadaşlar,

Forumda zaten bildiğiniz/tanıdığınız arkadaşlarla açmıştık ilk yatırım grubunu aslında.
Herşeyiyle aynı. Yine paket/hisse sistemi ve gelirler paket adedine göre sabit olduğu için, her bir hisse/paket geliri de aynı.

1- Size farketmiyor belki ama, biz kendi aramızda konuşurken bile artık hangisine V? diyeceğimizi karıştırmaya başladık :)
Daha önce, biri yeni, diğeri eskiydi, şimdi bir de en yeni çıktı :D

2- hisse başına gelir aynı olması sebebiyle, zamanla her yatırım oturup, net kazanca dönmeye başladıkça birleştirmeyi düşünüyoruz.
Çünkü şu anda 3 farklı gurupta, aynı kişi için 3 ayrı hesap yaptığımız kişiler de var. Ki bir de bunları ayrı ayrı alanlarda tablolarda tutuyoruz.

3- İlk gruba ait bir konu olmaması sebebiyle, forum ortak alan dışında bilgi paylaşacak yollar arıyoruz.

Tüm bu sebeplerle, grupların isimlerinde ufak bir değişikliğe giderek, en eski grunu V1 olarak adlandırıp, bu şekilde diğerlerini de sıraya koymakta fayda var artık.
Bunu ne kadar çabuk yaparsak, o kadar karışmadan ve çabuk alışırız.

Şu an itibariyle bu grubun adı V3 olarak değiştirilmiştir :)

Bilginize :)

sasasu

ElisaMcCline

Bu gurup diğerlerinin daha önce yaşadığı gibi beklemede :P , biraz öksüz kaldı diye bari yazayım dedim :D

Bizlerin de ödeme alacağı günler gelecek inşallah :D

celalibo

burayı sessiz görünce şüphe oluşuyo valla  :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: celalibo - 03 Aralık 2015, 17:07:55
burayı sessiz görünce şüphe oluşuyo valla  :P

:D
Daha çok sessiz kalırdı da, acıdım da yazdım :PP

Durumları merak eden arkadaşlar, V1 ve V2 yi takip ederek, gelecek günlerinde yaşayacakları senaryo konusunda bilgi edinebilirler :)

Özetlersek ;) :  [spoiler]($$) ($$) ($$)[/spoiler]

ibrhmsny

Böyle bir grup mu açmıştık :)  unutmuşum :)