Neobux Ultimate İstatistikleri (KİLİT)

Başlatan yingyang16, 09 Kasım 2015, 11:19:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Site nin eski AVG kayıtları Konu KİLİT
19,11,2017

bekeli

Hocam,
Tekrar hayırlı olsun yatırımınız  :y

Biraz da strateji detayı verebilir misiniz.
Recycle yapıyor musunuz?

Ultimate üyelik ve sizin RR uzatmalarınıza göre kar/zarar AVG'si nedir?

6il9in

universitely76

Şu sıra imzasız'ım...

ptcsite46

aydyar13

@YingYang Hayırlı olsun bol şanslar, bol kazançlar :)

yingyang16

@blqn @universitely76 @aydyar13

Teşekkür ederim :)

Alıntı yapılan: bekeli - 09 Kasım 2015, 11:39:12
Hocam,
Tekrar hayırlı olsun yatırımınız  :y

Biraz da strateji detayı verebilir misiniz.
Recycle yapıyor musunuz?

Ultimate üyelik ve sizin RR uzatmalarınıza göre kar/zarar AVG'si nedir?

Teşekkürler @bekeli

Recyle yapmadım bu süre zarfında ama yaptığım günler yazacağım ;)

Şuan kar/zarar avg hesaplamayı doğru bulmuyorum.Nedeni ise belli ref adedinde sadece 4 gün tıklamaları görebiliyoruz.1 ay ne kazandıracaktı/kaybettirecekti asla bilemeyeceğiz.Neobux da günlük avg yerine aylık avg'ye bakmayı daha doğru buluyorum.

Ulaşılması gereken 4000 refe ulaştıktan sonra günlük  kar/zarar avg si vermek bana daha mantıklı geliyor.(Öneri ve düşüncelerinize açık)
1000 refe yaptığım yatırım, sadece ulti ve ref harcamalarım için  günlük 7.21$ masraf ;)  0.72 avg üzeri kar oluyor.

Bunun dışında 1750 refe kadar tabloda bulunan ref aralıklarına göre refleri 240 gün cebimden uzatıyorum.Bu da ilk 8 ay için 300$ gibi bir rakam daha az yatırım(kar) sağlıyor.
............

D.Hekimi

enderege

Hayırlı olsun hocam. İnşallah alnınızın akıyla çıkarsınız bu işten. İlk başlarda masrafı çok ağır bir tablo. Belli bir standarta geldikten sonra rayına oturuyor ama o zamana kadar katlanmak sabır işi. Sizin bu işin üstesinden geleceğinize eminim. Kolaylıklar diliyorum. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

yingyang16

Alıntı yapılan: enderege - 10 Kasım 2015, 20:07:27
Hayırlı olsun hocam. İnşallah alnınızın akıyla çıkarsınız bu işten. İlk başlarda masrafı çok ağır bir tablo. Belli bir standarta geldikten sonra rayına oturuyor ama o zamana kadar katlanmak sabır işi. Sizin bu işin üstesinden geleceğinize eminim. Kolaylıklar diliyorum. :)

Çok teşekkür ederim Ender hocam :) İlk 1-2 sene çok sabır gerekiyor  O:-) Ulti olmak stresliymiş onu anladım  :g İnsan bir an önce 4000 refe ulaşmak isitiyor  :g 4 gün çok uzun gelmeye başladı  :D