RevShareNow - (SCAM)

Başlatan celomania, 10 Kasım 2015, 22:59:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

celomania

Arkadaşlar site açılmadan yaptığım depoziti istedim boş durmasın diye. Admin 3 saat içerinide gönderdi.  :y

Eğer yatırım yapan arkadaş varsa site tekrar açılana kadar yatırımlarını isteyebilir.

Bilgilendirmeler devam edecektir...  +1

celomania

Site hakkında güncel bilgi;

Konuyu takip eden arkadaşlar sitenin durumunu az çok biliyor fakat yeniden bilgilendireyim.

Site açıldı, yatırım aldı 50.000$ ve üye sayısı 5000'e ulaştı. Fakat site trafiği kaldıramadı, yatırım almayı ve paket satışlarını durdurdu.
Aldığı yatırımları refund yaparak tekrar yatırım sahiplerine iade eden bir admin tanıdık. Güven tazeledi fakat an itibariyle siteyi düzene sokamadı hala.
Şu an site arayüzünde çalışma olduğuna dair bilgi paylaşımı var fakat face sayfası kapanmış durumda.
Bir süre daha sitenin takipçisi olmayı düşünüyorum. Olumlu bir gelişme olduğunda tekrar paylaşacağım.
Bilginize...

celomania

@ElisaMcCline hocam bu konuyu ne yapabileceğimiz hakkında bir fikrim yok. Scam desek scam değil, açık desek açık değil. Admin geri dönemedi :) Taktir sizin.  :y

ElisaMcCline

Öncelikle,
konularınla ilgilenip peşini bırakmadığın için teşekkürler @celomania :) :y

Hmmm, iyi bir soru oldu şimdi :) Ne yapmak lazım :)

O zaman yanlışlıkla bu durumda birileri dalmasın diye, önerilmeyenlere alalım istersen :)
Nasıl olsa siteyle iletişimini tamamen koparmış değilsin. Çok sık olmasa da arada gelişme olursa paylaşırsın.
Uzun süre bir değişiklik olmazsa da, ruhuna fatiha okur, toprağı da üzerine örteriz :)

Site önerilmeyen siteler alanına taşınmıştır.

celomania

@ElisaMcCline üstadım bu konuyu scama taşıyabiliriz istersen. Admin dönemedi, face grubu kapandı şimdide domain iptal olmuş. Herhangi bir kıpırtıda yok. Zamanla ismide unutulacaktır. Bilginize...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: celomania - 04 Aralık 2015, 17:09:18
@ElisaMcCline üstadım bu konuyu scama taşıyabiliriz istersen. Admin dönemedi, face grubu kapandı şimdide domain iptal olmuş. Herhangi bir kıpırtıda yok. Zamanla ismide unutulacaktır. Bilginize...

:) :y

(scm)

celomania

@ElisaMcCline hocam adamlar geri göndü. Yeni script yüklüyorlar.  :y
Konuyu scamdan tekrar canlandırabiliyormuyuz  :-[ 

ElisaMcCline

Görelim bakalım, ne yapmış admin :)

Site, önerilmeyen siteler alanına geri alınmıştır :)

celomania

Teşekkürler @ElisaMcCline hocam,

Evet üstteki yorumlardada bilgilendirildiği üzere site talihsiz bir şekilde açıldığı gibi kapanmış ve admin kuruşuna kadar herkesin parasını iade etmişti. Tekrar dönme hazırlıklarındada bir ara ortadan kaybolmuştu.

Şimdi domain yine aynı isimle canlandırılmış durumda ve hazırlıklara başlamışlar. Bu konuyu takip etmemdeki sebep adminin ciddi bir güven vermesi ve kaçmak yerine işini düzeltmeye çalışması.

Bu nedenle bu konunun takipçisiydim ve dönüş hazırlıklarını görünce bunu değerlendirmek adına konunun canlandırılmasını talep ettim.

Forum üyelerinin bilgisine...

ElisaMcCline

Bu ara herkesin canı HYIP lerden çokça yandı :)

Haliyle yoğurdu üfleseler bile kesmiyor :) Bir gelsin bakalım da neymiş, ne yapmış bir görelim :)