RevShareNow - (SCAM)

Başlatan celomania, 10 Kasım 2015, 22:59:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

celomania

hikayeci

4179 ve artıyor maşallah.

celomania

4192 :) Evet bu güzel birşey hocam fakat trafik yoğunluğu oluşuyor. Hemen her yeni başlayan sitede gördüm ben bunu. Bu arada bitcoin kullanmayın şimdilik arkadaşlar. Ödemelerinizi diğer yöntemlerle yapmaya çalışın.İnstant geçmiyor btc'ler. Bilginize.

celomania

Sitenin ve reklam paketlerinin açılmasına 1 saat var arkadaşlar.
(Saatin ingiltere olma ihtimali var Bunu net araştıramadım.Yani tr saati 02 olabilir)

An itibariyle üye sayısı 4359 ve 57762$ yatırım yapılmış durumda.

Site şu an çok stabil ve roket gibi çalışıyor. Öğleden sonra resmini paylaştığımız üzere yoğun trafikten dolayı olduğunu söyledikleri bir ağırlık yaşadık.

Payza daha eklenmedi, ekleneceği söylendi. Bunun takipçisiyiz.

Paypal ile yatırım tavsiye olunur. Benim yaptığım depozitte instant ve sorunsuz geçti. Bitcoin ve PM yatırımı yapıpta hesabına geçmeyen bazı üyeler face grubunda admin tarafından tek tek cevaplanıyor ve manuel olarak hesaba işleniyor. Bu işlemciler ile ödeme yapıp sorun yaşayan arkadaşlar direk admine  grubundan ulaşıp ödeme bilgilerini vererek sorunu çözebilirler.

Site açıldığında online olamayacağım için yarın sabah 9-10 gibi paket alımlarına başlayacağım. Yatırım yapmış olan arkadaşlar 12den sonra paket alımı yapabilirler.

Site ilk günlük yoğunluktan dolayı ağırlaşabilir. İsterseniz hareket azalana kadar bekleyin yatırım yapmak için.

Elimden geldiğince refimden üye olan arkadaşlara ve konuyu takip eden arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım ve bildiğim kadarda destek olmaya çalışacağım. Refimden üye olup yatırım yapan arkadaşlar pm yoluyla miktarı bana iletebilirlerse sevinirim.

Şimdilik bu kadar, görüşmek üzere...
Herkese bol kazançlar.

ahmetsaria

Aynı HQ  gibi, açılışı bile ona benzemiş yani açılmıyor :)

shurimo

yaklaşık 2 saat uğraşmam sonucu açıldı

hikayeci

Hocam ben gece paket almak istediğim de 5 dolarlık 1 paketi seçip paypal ile ödemek istediğim de bana 5.30 dolar ücret çıkardı. Siz de de böyle bir durum var mı ?

celomania

Günaydın arkadaşlar. Hemen sorularınızı cevaplayalım,

@hikayeci üstad bendede yaptı bahsettiğiniz kesintiyi. %3 paypal kesintisi yapıyor.
@ahmetsaria ve @shurimo dostlar trafik sorunu olabileceğini düşünüyordum netekimde olmuş. Yatırımlarda acele etmeyin, millet yatırsın paralarını bir. 1 gün geç yatırsakta olur:) Garanti olsun bizim olsun. 105bin$ ve 4700 üye olmuş. Bakalım bundan dolayımı ağarlık.
Buralardayım yine gün içinde haberleşiriz.

hikayeci

Alıntı yapılan: celomania - 15 Kasım 2015, 11:52:41
Günaydın arkadaşlar. Hemen sorularınızı cevaplayalım,

@hikayeci üstad bendede yaptı bahsettiğiniz kesintiyi. %3 paypal kesintisi yapıyor.
@ahmetsaria ve @shurimo dostlar trafik sorunu olabileceğini düşünüyordum netekimde olmuş. Yatırımlarda acele etmeyin, millet yatırsın paralarını bir. 1 gün geç yatırsakta olur:) Garanti olsun bizim olsun. 105bin$ ve 4700 üye olmuş. Bakalım bundan dolayımı ağarlık.
Buralardayım yine gün içinde haberleşiriz.

anladım hocam yalnız 5 dolarda 0.3 dolar ekliyorsa %3 değil %6 oluyor . çok yüksek değil mi ?

shurimo

Alıntı yapılan: hikayeci - 15 Kasım 2015, 12:00:04
anladım hocam yalnız 5 dolarda 0.3 dolar ekliyorsa %3 değil %6 oluyor . çok yüksek değil mi ?
maalesef çok yüksek  :(