1 yıl pc başındayım, 500-1000 tl ile ne yapabilirim?

Başlatan ysfkra, 14 Kasım 2015, 21:08:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

capaxa

Yatırım yapmana bile gerek kalmadan ayda 200-300 kazanabileceğin en iyi yöntem: CrowdFlower
Yani task yapmak..
Clixsense , neobux falan uğraşmadan crowdflower elite diye google da aratıp direk üye olup başlayaiblirsin..
İlk 1 ay kadar level 0 olduğun için level atlamak için zaman harcarsın ama level atladıktan sonra haftalık 30-40 dolarlara kadar kazanbilirsin.
FOrumdaki GPT Siteleri bölümüne ve Crowdflower konularına göz atabilirsin..
Yapabilirim dersen pc başındaki zamanı buna harcayıp iyi bir kazancn olaiblir.

bilalyuzugullu

şimdilik kendi hesabıma bakarak adfiver ı hiç kimseye tavsiye etmiyorum, avg ler perişan vaziyette ve zarar yazıyor :S

trafficmonsoon a 300$ la girilmez, sonunda zarar edersin, yatırırken %5 masraf ve çekerken %2 fee,  paypalın kur farkıyla birleşince kazanacağın %10 dan daha fazlasını götürür. ama kendi tıklarınla bişeyler kazanabilirsin :y ayrıca yatırım grubunu incelersen orası olabilir daha hızlı dönüş yapması bakımından   http://www.gelirkapisi.com/yatirim-gruplari/trafficmonsoon-yatirim-grubu-v2-icin-on-degerlendirme/

bekeli

Oturup sınavınıza çalışın.
PTC, vb. işler hobiden ileriye gitmemeli.
Sizin için vakit daha önemli.

ata07

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 14 Kasım 2015, 21:49:10
şimdilik kendi hesabıma bakarak adfiver ı hiç kimseye tavsiye etmiyorum, avg ler perişan vaziyette ve zarar yazıyor :S

trafficmonsoon a 300$ la girilmez, sonunda zarar edersin, yatırırken %5 masraf ve çekerken %2 fee,  paypalın kur farkıyla birleşince kazanacağın %10 dan daha fazlasını götürür. ama kendi tıklarınla bişeyler kazanabilirsin :y ayrıca yatırım grubunu incelersen orası olabilir daha hızlı dönüş yapması bakımından   http://www.gelirkapisi.com/yatirim-gruplari/trafficmonsoon-yatirim-grubu-v2-icin-on-degerlendirme/

Hocam sizin tıklar kaç gün içinde düştü yoksa direk düşük mü başladı ?

bilalyuzugullu

18-20 tık yapan bıraktı, 300 refle 3 gündür sıfır çekiyorum maalesef ata :(

bandanar

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 14 Kasım 2015, 21:49:10

Doğru hocam feelerle biraz öyle oluyor ama eğer paket yenilerse çekmeden alıcaklarıyla yine kar getirebilir ama girecekse zaten siz de belirtmişsiniz grupla girmesi daha karlı.

bilalyuzugullu

ben arkadaşımızın konu başındaki söylemine dayanarak dedim aslında, hızlı bi şekilde kazanç sağlayıp harçlık çıkarmak dediği için :D
yoksa dediğin gibi uzun vadede içerde birikenle alıma devam edip hesabı büyütecekse girilir, neden olmasın :)