Evo11ptc ref değişimi

Başlatan sterious, 02 Mart 2012, 05:56:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sterious

Alıntı yapılan: gokovic - 02 Mart 2012, 22:46:35
ben ztn reifnizle uyee olmsutum snaırım. bi çok siteme uyesiniz ztn teşekkürler :)
bende hergun tıklarım.bi kontrol edin ama tekrardn refinizdn uyeyim diye hatırlıyorum.
Eyvallah Gökhan :) evet tık yapmışın  :)

ElisaMcCline

Walla helal olsun size :)
Dayanışmanıza hayranım... :y

Bunu bozmayın, kimsenin de bozmasına izin vermeyin ;)

sterious

Sağolun elisamccline hocam inşallah ilerdede devamı gelir  :)

tolgacan86

hocam halen geçreliyse teklif benim mybrowsercash e refim olup tıklar mısın. evet dersen pmden görüşelim :)

lovablegs

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 14 Mart 2012, 23:41:32
hocam halen geçreliyse teklif benim mybrowsercash e refim olup tıklar mısın. evet dersen pmden görüşelim :)

ya sen bu siteden gerçekten para aldın mı hiç ..ben daha önce biraz uğraşmıştım ama boş gelmişti her yerde scam geçiyordu oyuzden sordum  :)

sterious

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 14 Mart 2012, 23:41:32

mybrowser üyeliğim var programı virüslü olduğu için kullanmıyorum. Ayrıca sanada tavsiye etmem.

Adsl ( telefon hattı üzerinden internet )  kullanıyorsan eğer programda Dialler .... adlı bi virüs vardı .nod32 yakalamıştı. Araştırırsan anlarsın :)

shytany55

legit buxa karsılık bu sıteye uye olabılırım.... pm atarsan sewınırım

sterious

upgrade yaptım orda kusura bakma

sterious

Evo da son ödememi alıp bıraktım . Tık kazanç değerleri düştüğünden dolayı yeni bi sitede devam etmeyi düşünüyorum eğer üye değilseniz http://www.feeldollar.com/?ref=mcihangir  burdan dvam ederseniz sevinirim.

deniz-777

Alıntı yapılan: sterious - 16 Nisan 2012, 21:52:39
Evo da son ödememi alıp bıraktım . Tık kazanç değerleri düştüğünden dolayı yeni bi sitede devam etmeyi düşünüyorum eğer üye değilseniz http://www.feeldollar.com/?ref=mcihangir  burdan dvam ederseniz sevinirim.
...ye değilsen yapalım ref değişimi