aebux golden istatistikleri SCAM

Başlatan bilalyuzugullu, 24 Nisan 2011, 18:53:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

ben demiştim dünkü 3 avg nin acısını çıkarırlar diye  :D :D :D :D

26.04.2011 - 200 refs - 293 tık - 1.47 avg   :(

halisekarakaya

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 27 Nisan 2011, 09:32:50
ben demiştim dünkü 3 avg nin acısını çıkarırlar diye  :D :D :D :D

26.04.2011 - 200 refs - 293 tık - 1.47 avg   :(

Çok doğru söyledin :D :D
Acısı çıktı ,zaten çıksın da  :D 3 avg ile site uzun ömürlü olmayabilir ;)

26.04.2011-200 Ref -290 Clicks -1.45 AVG  ;)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: halisekarakaya - 27 Nisan 2011, 16:29:26

site uzun ömürlü olmayabilir ;)

aman diyim arkadaşım dur. tööbe de   :D :D :D :D :D  ağzından yel alsın  ;D  ;D ;D ;D ;D

bırak lafını etmeyi aklına bile getirme bakiim hımmm  >:( >:(  >:(    :D :D :D :D :D

ElisaMcCline

Arkadaşlar bence ref yükseltmekten çok, yatırımı çıkarma odaklı bir strateji izleyin.
Ref almadığınızda yatırımı daha erken çıkarmanız bazen mümkün olabiliyor.. ya da bir kere daha ref alırsanız daha çabuk gibi...

Ref alımını durdurmuş gibi, bir paket daha almış gibi, olmazsa 2 paket daha ref almış gibi farklı hesaplar yapın.
En kısa zaman hangisiyse onu değerlendirin.

bunu keyifinizi kaçırmak için yazmıyorum,  ama bu kadar yüksek avgli sitelerde yatırımı erken çıkarmak ilk politika olmalı. Dayanamıyorlar uzun süre.

nouma26

Peki hocam bigtimebux dakıler  avg ler yüksek değil mi?Orada sırf admine güvenerek mi yatırım yapıyorsunuz?

hknptc

Alıntı yapılan: nouma26 - 28 Nisan 2011, 09:01:27
Peki hocam bigtimebux dakıler  avg ler yüksek değil mi?Orada sırf admine güvenerek mi yatırım yapıyorsunuz?

ref fiyatları ve tık başı kazanç oranları aynı değil o yüzden olaya yalnızca avg olarak bakmamak lazım.

nouma26

Alıntı yapılan: hknptc - 28 Nisan 2011, 10:11:07
Alıntı yapılan: nouma26 - 28 Nisan 2011, 09:01:27

ref fiyatları ve tık başı kazanç oranları aynı değil o yüzden olaya yalnızca avg olarak bakmamak lazım.

Evet haklısın ama hesaplara göre 2.2 avg refleri kurtarıyor.Sitedeki diğer arkadaşlarada baktığımızda 3 üzeri avg ler geliyor.Bu hatırı sayılır derecede yuksek değil mi?

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: nouma26 - 28 Nisan 2011, 11:12:50

Evet haklısın ama hesaplara göre 2.2 avg refleri kurtarıyor.Sitedeki diğer arkadaşlarada baktığımızda 3 üzeri avg ler geliyor.Bu hatırı sayılır derecede yuksek değil mi?
kesinlikle doğru oldukça iyi avg ler; ancak orada sitenin uzun ömürlü olması için çok farklı dinamikler oluşturulmuş. mesela yaptığın yatırımın ancak %150 sini alabilmen bunlardan biri. main balanceden rentale aktardığın parada yatırım olarak geçiyor; ancak bunu dengelemek için kullanılan yöntemde elisa hocamın son verdiği bilgiye göre mainden rentale para aktarmakta cashaut muamelesi görüyor ki buda senin siteden para çekme zamanını uzatıyor. bu durum sıkıntı verici gibi görünsede uzun vadede çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum. 
yani sitenin düzeni öyle bir kurulmuş ki ufak bir yatırımla hızlı para kazanayım diyenler için uygun değil. ama ben yatırımı yapayım ve uzun vadede düzgün ve düzenli bir getirisi olsun diyenler için şuan gördüklerimin içinde en iyisi.
tabii bu benim düşüncem ve bu soruya elisa hocamın cevabını ve düşüncelerini ve dahi yorumlarını bende merak ediyorum   :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 28 Nisan 2011, 17:19:42
Alıntı yapılan: nouma26 - 28 Nisan 2011, 11:12:50

kesinlikle doğru oldukça iyi avg ler; ancak orada sitenin uzun ömürlü olması için çok farklı dinamikler oluşturulmuş. mesela yaptığın yatırımın ancak %150 sini alabilmen bunlardan biri. main balanceden rentale aktardığın parada yatırım olarak geçiyor; ancak bunu dengelemek için kullanılan yöntemde elisa hocamın son verdiği bilgiye göre mainden rentale para aktarmakta cashaut muamelesi görüyor ki buda senin siteden para çekme zamanını uzatıyor. bu durum sıkıntı verici gibi görünsede uzun vadede çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum. 
yani sitenin düzeni öyle bir kurulmuş ki ufak bir yatırımla hızlı para kazanayım diyenler için uygun değil. ama ben yatırımı yapayım ve uzun vadede düzgün ve düzenli bir getirisi olsun diyenler için şuan gördüklerimin içinde en iyisi.
tabii bu benim düşüncem ve bu soruya elisa hocamın cevabını ve düşüncelerini ve dahi yorumlarını bende merak ediyorum   :D
Evet tamamına katılıyorum ancak tek bi sorun var.
Millet kolay paraya alışmış. Yatırım gelmezse sitenin de ömürü uzun olamaz. 3 avg lerle bile siteden yatırımınızı çıkartmanız 2-3 ayı buluyor :)
Adminler bu işi yapmak konusunda kararlıysalar uzun ömürlü bir site olacaktır. Vurkaça gelmiş kişiler olsalar bu kadar katı kurallarla gelmezler gibi geliyor.
Devamını düşünerek yapılmış tüm sistem.
Paramızı çabuk alamayacağım için bir sisteme daha fazla güven duyuyor olmamız da biraz tuhaf gelebilir tabii ki :)

nouma26

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler.Ben de bu işin uzun vadeli ve sürekli gelir getiren bir tarafının olması gerektiği düşüncesindeyim.Vur kaç olayı son derece sağlıksız ve sistemi yıkacak bir olay...