KA4'ün Havuzu ( KİLİT)

Başlatan KA4, 23 Kasım 2015, 09:10:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dio

Alıntı yapılan: Yakançiçek - 07 Şubat 2016, 12:09:30
Sitelerin güncel bir ref kazanç tablosu-resmi fena olmazdı ???
[spoiler]Ve bu imgur resimlerini nasıl görebilirim bilenler PM atabilir mi. TTnet sağolsun engellediğinden resimler göremiyorum[/spoiler]
pm gönderdim :y

@KA4 konuyu güncellemeyecek misiniz? gerçi 5 gündür foruma girmemişsiniz ???
aklıma gelen @koray4316 @master21 @bayram4558 @cocoextrar ve havuzdaki diğer arkadaşlar :)
durum nedir? konu güncellenmemiş uzun zamandır da bir sorayım dedim

bayram4558

Alıntı yapılan: Dio - 09 Şubat 2016, 00:41:13

aklıma gelen @koray4316 @master21 @bayram4558 @cocoextrar ve havuzdaki diğer arkadaşlar :)

Sn.@Dio bu @KA4 kendisi ödemeyi yaptı. (mesajları düzelttim.)

danger_pc

Alıntı yapılan: bayram4558 - 09 Şubat 2016, 09:19:21
@Dio bu @KA4 ile ufak bir alışveriş oldu ya da sadece veriş diyelim 1 aya yaklaştı ama geri dönmedi bana sn. Yöneticiye de bu durumu aktardım. İşin açıkçası pek güven vermiyor.

ya bu cocuk temizdir... en son görüştüğümüzde bi yere ufak borcu vardı... temiz düşünelim bence kötü bi arkadaş deil.. mutlaka bi açıklaması vardır...

bayram4558

Alıntı yapılan: tolga_07 - 09 Şubat 2016, 09:20:20
ya bu cocuk temizdir... en son görüştüğümüzde bi yere ufak borcu vardı... temiz düşünelim bence kötü bi arkadaş deil.. mutlaka bi açıklaması vardır...

Ödeme yaptı. (mesajları düzelttim.)

danger_pc

Alıntı yapılan: bayram4558 - 09 Şubat 2016, 09:21:42
Benim için aslında pek sorun yok ama başka arkadaşlar için daha büyük sorunlar çıkarmasın diye söylüyorum siz yine de temkinli davranın.

anladım kardeşim...

sametseven

Sanırım öğrenci bir arkadaştı. Memleketindedir, dönüşten sonra bir şeyler karalar. Buradan kazandığım kuruşlar da beni pek ilgilendirmiyor ama aylık da olsa sadece bir güncelleme talebi benimkisi

cocoextra

@Dio modum ben havuzda yokum :)

Mucahid

master21

Alıntı yapılan: Dio - 09 Şubat 2016, 00:41:13

Girdiği zamanlar soruma cevap verseydi iyidi..onu bekliyorum upgrade yapmak için..siteden upgrade ile 1 ayda kazancaığım miktar sadece upgrade iadesi olacaktı çünkü.

Coulers79

Bir haber yoksa upgrade yapma @master21  (dik)