Mnobux (SCAM)

Başlatan ata07, 03 Mart 2012, 13:57:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

(scm)

SCAM

Eğer 3 arkadaş bugun bana reff olup desteklerse ödeme istiyceğim :) 2 Sitede reklam verdim reff kazanıyorum 3 kişi desteklerse çok iyi olur :)

Tık Değerleri: 0.01-0.005
Reklam Sayısı: +50
Ödeme Limiti: 2$
Ödeme Yöntemi ve Süresi: Paypal- Daily 24Hours.

gokovic

garip ben ztn bannera koydum bunu :) hatta san refinden uye ol emiştim.:) Sen konuyu paylaşyırsun.
yorumsuz..

ata07

Banneri imza bölümüne koyman birşey değiştirirmi sitede konu olmadığı sürece ? Üyeler bannerine tıklayıpmı üye olacak :D Yoksa sitenin tanıtımını okuyupmu ? Ben bu siteye yeni üye olmadımki reffin olayim eski üyelik...

gokovic

Alıntı yapılan: ata07 - 03 Mart 2012, 14:14:07
Banneri imza bölümüne koyman birşey değiştirirmi sitede konu olmadığı sürece ? Üyeler bannerine tıklayıpmı üye olacak :D Yoksa sitenin tanıtımını okuyupmu ? Ben bu siteye yeni üye olmadımkir reffin olayim eski üyelik...
bi yorum yapmıcam sence bi anormallik yoksa..

ata07

Alıntı yapılan: gokovic - 03 Mart 2012, 14:15:02
Alıntı yapılan: ata07 - 03 Mart 2012, 14:14:07
Banneri imza bölümüne koyman birşey değiştirirmi sitede konu olmadığı sürece ? Üyeler bannerine tıklayıpmı üye olacak :D Yoksa sitenin tanıtımını okuyupmu ? Ben bu siteye yeni üye olmadımkir reffin olayim eski üyelik...
bi yorum yapmıcam sence bi anormallik yoksa..

Neresi anormal anlayamadım bu işi ?

gokovic

benim bannerımda olduguna göre ve hala paylaşmadıgıma göre demekki bişeyi bekliyorum ...
Ödeme alınca ödeme kanıtınla bir paylaşcaktım ama ..
Benim bannerimda olduguna gore ve paylaşılmadıgına göre sence bi pm le sorman gerekmiyormu paylaşcakmısın diye..
ref yarışı yapmıyoruz burda alcaigmiz 1$ için bu tarz saçma bişeye gerek yok bence çok şaşırıdm.

ata07

Ben hala anlamıyorum biri banner ekledi diye Ben bu siteyi paylaşamıyacaksam ne anlamı kalıyor  :n Böyle diyceğini hiç düşünmemiştim açıkcası .

gokovic

ben farklı dusunmsuum demek.
sorun yok.
bol kazançlar.

bilge8408

Gokovic; bannerınızdan üye oldum; bol kazançlar..

gokovic

Alıntı yapılan: bilge8408 - 03 Mart 2012, 16:02:19
Gokovic; bannerınızdan üye oldum; bol kazançlar..

teşekkür ederim bilge hocam.