DELIGHTBUX (SCAM)

Başlatan intylerwetrust6, 03 Mart 2012, 14:20:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

Ben üyelik aldığımda ticket vs atmamıstım.
Direk 1 aylıga 3 ay lık + p.Balance vermişti.
2. ödemeyide geçen aldım.
3. ödeme beklemede. yinede admine ticket at istersn. cvp veriyor çünkü. :y

bilalyuzugullu

burada önemli olan elisa hocanın dediği gibi ödemenin nasıl yapıldığı sanırım.  ertunç balanceden aktararak yaptı ödemeyi;
gökhan sen nasıl yapmıştın  ???  balancedenmi yoksa herhangi bi ödeme işlemcidenmi  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 10 Mayıs 2012, 20:49:22
burada önemli olan elisa hocanın dediği gibi ödemenin nasıl yapıldığı sanırım.  ertunç balanceden aktararak yaptı ödemeyi;
gökhan sen nasıl yapmıştın  ???  balancedenmi yoksa herhangi bi ödeme işlemcidenmi  :)
Ben de öyle anlamıştım ama değilmiş Bilal. Dışardan ödeyerek aldım demiş bana cevaben yazısında.

bilalyuzugullu

hımm o zaman iş ticket la hallolacak demekki  ;)

gokovic

Hocam ben buxultime almıştım.
Direk ap üzerinden aldım. :y

ertunctezcan

Saolun arkadaşlar yardımlarınız için evden çıkmadan ticket atmıştım admin onaylamış 3 ay vermiş upgrade'i gokovic en çok sen sevinmişsindir bu duruma ;). Kusura bakma arada bazen ipin ucunu kaçırıyordum tıklamalarda. Saolasın sende hiç sorun etmedin teşekkürler (a).Birde uzun zamanda ödüyor demişsin bu uzun diye tabir ettiğin zaman ne kadar mesela. Bide içerde şuan bi €4.5 var onu bi çeksem mi acaba hazır masrafım €4 iken kafam rahat olur verirse hem :P

bilalyuzugullu

gözünaydın  :) hadi bakalım hayırlısı; inşallah umduğun gibi gider herşey  :y  içerdeki parayı çekmeden önce de bi ilk ödemeden sonraki ödemelerde minimim miktarda artış varmı bi ona dikkat edin bence.
sonra kalan çekilebilecek rakam için bidaha para yatırmak zorunda kalmayın.

ertunctezcan

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 11 Mayıs 2012, 02:43:56
gözünaydın  :) hadi bakalım hayırlısı; inşallah umduğun gibi gider herşey  :y  içerdeki parayı çekmeden önce de bi ilk ödemeden sonraki ödemelerde minimim miktarda artış varmı bi ona dikkat edin bence.
sonra kalan çekilebilecek rakam için bidaha para yatırmak zorunda kalmayın.
Teşekkür ederim. Ben premium aldım onda da min payout €0 görünüyor. Daha sonra artması durumuna gelince öyle bir ibare göremedim. Birde dediğiniz para yatırmak zorunda kalma durumu da sadece standart üyeler için var yatırım şartı %200 oranında diğer üyelik çeşitlerinde yok. İçerde olan €4.5 istemeyi düşünüyorum birazdan, hem denemiş olurum hemde bakalım ne kadar sürede gönderiyor admin beyefendi. Bir yandanda acaba aynı gün aynı gün şansımı zorlamasam mı acaba €5 olunca mı istesem ödeme diye düşünmüyor değilim.

gokovic

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 11 Mayıs 2012, 01:55:54
Saolun arkadaşlar yardımlarınız için evden çıkmadan ticket atmıştım admin onaylamış 3 ay vermiş upgrade'i gokovic en çok sen sevinmişsindir bu duruma ;). Kusura bakma arada bazen ipin ucunu kaçırıyordum tıklamalarda. Saolasın sende hiç sorun etmedin teşekkürler (a).Birde uzun zamanda ödüyor demişsin bu uzun diye tabir ettiğin zaman ne kadar mesela. Bide içerde şuan bi €4.5 var onu bi çeksem mi acaba hazır masrafım €4 iken kafam rahat olur verirse hem :P

Sorun değil kardeşim. firsatin olmamıstır.
valla belli olmuyor ödeme aralıkları. işte 3. ödemeyi bekliyorum bakalim. bence 4.5 u cekme daha. hangi uyelik aldiysan onun limitine ulas cekme limtine oyle iste. :y

ertunctezcan

Ref yok sanırım ya da belli aralıklarla mı oluyor yakalamamız mı gerekiyor ref olduğu zamanları. Ne zaman girsem kiralanabilecek ref sayısı 0.