Edentraffic.com - (SCAM)

Başlatan kilicaslan3873, 27 Kasım 2015, 17:07:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

powercan

Beyler paket almak için paypal hesabımdaki parayla almak istiyorum, ama her seferinde karttan çekmeye çalışıyor. Yardımcı olur musunuz?

enderege

Alıntı yapılan: powercan - 01 Mart 2016, 11:23:16
Beyler paket almak için paypal hesabımdaki parayla almak istiyorum, ama her seferinde karttan çekmeye çalışıyor. Yardımcı olur musunuz?

Para yatırmak istediğiniz site, alış veriş yapmak istediğiniz site yurt dışında ise mecbur Paypala tanımlı karttan çekmelisiniz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

powercan

Alıntı yapılan: enderege - 01 Mart 2016, 17:44:01
Para yatırmak istediğiniz site, alış veriş yapmak istediğiniz site yurt dışında ise mecbur Paypala tanımlı karttan çekmelisiniz.

Teşekkür ederim. 20 $ paket için ne kdr kesinti olur peki. Kur farkı filan

enderege

Alıntı yapılan: powercan - 01 Mart 2016, 18:43:42
Teşekkür ederim. 20 $ paket için ne kdr kesinti olur peki. Kur farkı filan

Kesinti olmaz sanırım (Siteyi bilmediğim için sanırım diyorum. Normalde olmaz) Ama bankadan bankaya değişen kur farkı olur.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Asiran

20 $ paket almak istersen 20.8 dolar ödemen gerekir.

powercan

zaferalv

Toplam 100 pakete ulaşılması gerekiyormuş ya,bu ''Total Sharing Positions'' mı oluyor.
Öyleyse ben daha 2'yim
Kılıçaslan bilgilendiri misin ,kazancı artırmanın yolu var mı (yatırım harici)
Sol menüde bi dünya bişi var,alalım satalım mı reklam falan?
İnternetten araştırdım ama yok gibi,sadece reklam izle dur..

Asiran

Günlük reklamlar çok az geliyor yatırım yapmadan zor yatırım yapmanıda tavsiye etmem site gidip geliyor paramı alabilirsem bırakmayı düşünüyorum.

powercan

@Asiran İyi ki uyardiniz hocam. Bende takip ediyorum,  gidip gelmesi sıkıntılı. Bugün yatırım yapmayı düşünüyordum.
Yatırım yapan arkadaşlar tavsiyeniz nedir?

zaferalv

Ben 5$ ile girdim.3 gündür 0.146 yapabildim.
Şu ana kadar olan tecrübelerime dayanarak size girmeyin derim.
Bahsedildiği gibi bir iki kere siteye ulaşılamıyordu,reklam az geliyor,cash olan 3-4 tane 0,005 gibi diğerleri 10 tane günlükmüş ama biriken 0,146... attığın taş ürküttüğün kuşa değmeli.
Yatırımsız olsa bi derece...