3 Aylık Spotify Premium 0.99TL

Başlatan AnilK, 27 Kasım 2015, 17:36:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AnilK

https://www.spotify.com/tr/

Normalde aylık 10 lira ücreti olan Spotify Premium hizmeti, 3 aylık toplam 1 lira karşılığı alınabiliyor. Kampanyanın ne kadar süreceği konusunda bir bilgim yok, Spotify kullanan biriyseniz bir an önce alıp yararlanmakta fayda var :)

Dikkat edilmesi gereken nokta, kampanyadan yararlanacak hesabın daha önce bir Premium üyelik almamış veya kampanyadan faydalanmamış olması gerek. Bu durumda bir hesabınız varsa yeni bir hesap açmanız gerek.

Ek olarak 3 aylık sürenin sonunda aylık 9.99'dan devam ediyor, kampanyadan yararlandıktan sonra ödeme bölümüne gidip aboneliğimi iptal et derseniz 3 ay sonrasında yenilenme olmuyor ve reklamlı üyeliğe devam ediyorsunuz. Bu 3 ay boyunca premium hizmetinden yararlanabiliyorsunuz tabii ki.

acayip9000

Selamın Aleyküm.

' Teklif 2 Ocak 2016 tarihinde sona erer. ' yazıyor.

1 Numara !

Çok iyi yeni kullanmaya başlamıştım spotifyi çokda beğendim alıyım :)

Crazyman

çok iyi bu fiyata kaçmaz hemen aldım :)

Dio

almaya çalışıyorum, 3 tarayıcıda denedim yüklenme şeyi sürekli dönüp duruyor (sinir) sizde de öyle mi?

tyriaeum

Alıntı yapılan: Dio - 11 Haziran 2016, 02:55:40
almaya çalışıyorum, 3 tarayıcıda denedim yüklenme şeyi sürekli dönüp duruyor (sinir) sizde de öyle mi?

Ben kendime aldım sorun olmadı. Fakat aynı kartla başka bir arkadaşıma almayı deniyorum sürekli dönüyor. Bi sıkıntı var ama çözemedim ben de.

Dio

Alıntı yapılan: tyriaeum - 11 Haziran 2016, 11:21:51
Ben kendime aldım sorun olmadı. Fakat aynı kartla başka bir arkadaşıma almayı deniyorum sürekli dönüyor. Bi sıkıntı var ama çözemedim ben de.
ben daha kart falan giremedim. sayfayı açtığım gibi dönmeye başlıyor durmuyor :m

tyriaeum

Alıntı yapılan: Dio - 11 Haziran 2016, 11:31:43
ben daha kart falan giremedim. sayfayı açtığım gibi dönmeye başlıyor durmuyor :m
O daha ilginçmiş.  :D

Dio

hala aynı yav :m kurmadığım bir eklenti mi var acaba ??? ne bulduysam kurdum ama :D
mail gönderdim bakalım ne diyecekler.

Dio

Alıntı yapılan: Dio - 26 Haziran 2016, 16:26:09
hala aynı yav :m kurmadığım bir eklenti mi var acaba ??? ne bulduysam kurdum ama :D
mail gönderdim bakalım ne diyecekler.

Flash player gerekiyor dediler :m iyi de Flash player zaten Microsoft Edge'de entegre olarak bulunuyor. diğer tarayıcılara da ayrıca kurdum.
keşke premium almayı deneyen birileri olsa da sorun sadece bende mi var anlasam :)