BtcClicks Ödemeleri

Başlatan cocoextra, 29 Kasım 2015, 03:00:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cocoextra

Dio

bitler karışmış sanırım @cocoextrar :g
yoksa siteler aynı mı ???

aynı değilmiş. Kanıt yeni konu olarak taşındı (ok)

cocoextra

Allah allah ne kadarda benziyorlardı  :g bu ara baya karışıklık çıkarıyorum gibi  :)

celalibo

burdan çekim yapcağımızda freebitco.in veya primedice.com a çekim yapabiliyor muyuz?

cocoextra

Alıntı yapılan: celalibo - 29 Kasım 2015, 12:39:11
burdan çekim yapcağımızda freebitco.in veya primedice.com a çekim yapabiliyor muyuz?

bildiğim kadarıyla hayır , cüzdana çekip ordan aktarabilirsin .  ödemeler 4 saat içinde yapılıyor

celalibo

Alıntı yapılan: cocoextrar - 29 Kasım 2015, 13:02:04
bildiğim kadarıyla hayır , cüzdana çekip ordan aktarabilirsin .  ödemeler 4 saat içinde yapılıyor
0.14 olmuş benim de primedice'a atasım vardı :D
btcturke atıp ordan aktarcaz artık
rent referal denedin mi hiç?

cocoextra

Alıntı yapılan: celalibo - 29 Kasım 2015, 13:27:12
0.14 olmuş benim de primedice'a atasım vardı :D
btcturke atıp ordan aktarcaz artık
rent referal denedin mi hiç?

cüzdan olarak  blockhain tavsiye ederim  ama sen bilirsin yine tabi..
rent referal  zaman sayacını bir türlü yakalayamadım  o yüzden  deneyemedim   :)   

Dio

Alıntı yapılan: celalibo - 29 Kasım 2015, 12:39:11
freebitco.in veya primedice'da sana para yatırman için verdiği adres değişiyor mu sürekli? eğer aynı kalıyorsa o adresi btcclicks ayarlarındaki btc adresi kısmına yazıp o adrese çekim yapabilirsin. yani btcclicks'ten çekim yaptığında diğer siteye yatırım yapmış olursun. bir taşla iki kuş :D

celalibo

Alıntı yapılan: Dio - 29 Kasım 2015, 19:09:51
freebitco.in veya primedice'da sana para yatırman için verdiği adres değişiyor mu sürekli? eğer aynı kalıyorsa o adresi btcclicks ayarlarındaki btc adresi kısmına yazıp o adrese çekim yapabilirsin. yani btcclicks'ten çekim yaptığında diğer siteye yatırım yapmış olursun. bir taşla iki kuş :D
hiç dikkat etmedim valla ona da deişse bile çekilceği zaman o anki btc adresini yazsak gene de olur o zaman

Dio

Alıntı yapılan: celalibo - 29 Kasım 2015, 20:37:31
hiç dikkat etmedim valla ona da deişse bile çekilceği zaman o anki btc adresini yazsak gene de olur o zaman
btcclicks'ten ödeme anında gönderilecekse olur. yoksa adresi girip ödeme istedikten 1 gün sonra yollasa ve yatırım adresi değişse hesaba geçmez