Bitcoin Yatırım Grubu 2 (TAMAMLANDI)

Başlatan ricci, 29 Kasım 2015, 20:46:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ricci

KİLİT

[spoiler]Tekrardan merhaba Arkadaşlar,

İkinci yatırım grubumuza hoşgeldiniz. İkinci yatırım grubumuz birinci yatırımın grubundan biraz farklı olacaktır. Yatırımlar tl üzerinden alınacaktır. Yani yatırımınız o günkü bitcoin güncel kurundan alınacaktır. Bitcoin ile yatırım yapmak isteyen arkadaşlar bitcoin olarak yapabilirler. Tl ile olmasının sebebi burda hem yatırımcıyı korumak hemde grubu korumak adınadır. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay bitcoin'de çok büyük dalgalanmalar oldu. Geçen ayki dalgalanmaların çoğunda bitcoin yükseldi fakat düşmeyeceği anlamına da gelmiyor.

Yatırım geri dönüş süresi, Grup başladıktan sonra 60+7 gün içinde olacaktır. +7 gün süresi özel bir sebepten dolayı gecikme olursa diye.

%18 toplam kar dönüşü olacaktır. Bu oran aylık %9'a gelmektedir. Ödeme zamanı gelince havale veya btc olarak ödemenizi alabilirsiniz,bunun dışında ödeme geri dönüşü olmayacaktır paypal vs. gibi. Son olarak kar payı olarak düşündüğüm oran minumum'dur ödeme zamanı biraz daha yükselebilir o hakkımıda gizli tutuyorum. (Birinci grubumuzda aylık %10 olarak düşünmüştük fakat %21'lik bir geri dönüş olmuştur). Ayrıca Yatırımlarınız benim garantim altındadır. Yaptığım yatırımlardan ben sorumluyum, yatırımlardan zarar etsem dahi ödemeniz benim garantim altındadır. O yüzden kar payı'nın gayet iyi olduğunu düşünüyorum.

Salı gününden itibaren yatırımlar alınacaktır. Bu gruptada maksimum yatırım miktarımız olacaktır, bu grup için maksimum yatırım miktarımız 2 bitcoin'dir ve katılım toplam 10 kişiyi geçmeyecektir.

Not 1: 4 Aralık Cuma günü yatırım süremiz başlıyor, Şubat 4'de katılımcıların payı dağıtılacaktır.
Not 2: Arkadaşlar bu grup tamamlandıktan sonra üçüncü yatırım grubumuz Mayıs 2017'den önce olmayacaktır.
Not 3: Minumum yatırım tutarımız 0.1 bitcoin'dir. Tl olarak 110 tl'dir.

Hedef yatırımımız 2 bitcoin. Hedef yatırımımız tamamlanmıştır.

Katılımcılar :
[spoiler]ElisaMcCline Yatırım: 662 tl  :y (Ödeme Yapıldı)
bilalyuzugullu Yatırım: 440 tl  (Diğer gruba aktardı)
bycasper : 990 tl.  :y (Ödeme Yapıldı)
GiX.d3viL : 220 tl.  :y (Ödeme Yapıldı) [/spoiler]

ÖNEMLİ: Arkadaşlar hedef yatırımımız tamamlanmıştır. Toplam alının yatırım 2,1 bitcoin olmuştur. Bunun dışında herhangi bir yatırım alınmayacaktır. Hedeflenen yatırım 2 bitcoin'di fakat GiX.d3viL arkadaşımız 0,2 bitcoinle katılmak istediğinden dolayı 2,1 oldu. 0,1 bitcoin grubu çok etkilemeyeceğinden kabul edilmiştir ama bunun dışında yapılacak yatırımların gruba bir faydası olmayacağından dolayı katılmak isteyip katılamayan arkadaşlar kusura bakmasınlar.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Üçüncü Bitcoin yatırım grubu, katılan arkadaşlar

[spoiler]
ElisaMcCline 0.5
volkanaydinli 0.5 bitcoin,
blqn 0.5 bitcoin,
nicotine 0.1 bitcoin
silver 0.5
celalibo 0.2
bycasper 0.5
Neutron 0.5
gezgin3506 0.5
bilalyuzugullu 0.5[/spoiler][/spoiler]

ikose

Konu onayınız verilmiştir  :y Tüm katılımcılara şimdiden hayırlı olsun Bol kazançlar  :y :y

bilalyuzugullu

hayırlı olsun :y 0.4 bitcoin (440TL) ile başlangıcı yapalım o zaman :)

bycasper

Alıntı yapılan: ricci - 29 Kasım 2015, 20:46:57

yatırımlardan zarar etsem dahi ödemeniz benim garantim altındadır.

Bu cümle beni daha da iştahlandırdı  :D 0.9 bitcoin ile katılmak istiyorum  (a)

ricci

Arkadaşlar konudada belirttiğim gibi, sınırsız yatırım olmayacak. Toplam hedeflenen yatırım 2 bitcoin. ElisaMcCline ve bilalyuzugullu arkadaşlarımız toplamda 1 bitcoin'lik yatırım yaptılar. @ElisaMcCline foruma henüz girmediği için 662 tl yazdım, @bycasper 0,9 ile katılmak istediğini belirtti. Geriye 0,1 bitcoin'lik bir yatırımcı hakkımız kaldı görünüyor. ElisaMcCline ile görüştükten sonra geriye kalan rakam netleşecektir. @celomania , @GiX.d3viL ve @VoSToK bilginize.

celomania

Hocam dönüş süresini 1 ay olacağını düşündüğümden vede yatırım için miktarın daralmasından dolayı bu grupta yatırımdan feragat etmek istiyorum sakıncası yoksa. 60 günlük süre olacağını gözden kaçırıp +1 demiştim. Böylelikle diğer arkadaşlarımında önünü açmış olurum. Kısmet bir sonraki gruba artık :(

ricci

Alıntı yapılan: celomania - 29 Kasım 2015, 23:33:34
Hocam dönüş süresini 1 ay olacağını düşündüğümden vede yatırım için miktarın daralmasından dolayı bu grupta yatırımdan feragat etmek istiyorum sakıncası yoksa. 60 günlük süre olacağını gözden kaçırıp +1 demiştim. Böylelikle diğer arkadaşlarımında önünü açmış olurum. Kısmet bir sonraki gruba artık :(

Tabi ki hocam ne demek  :y

GiX.d3viL

Benim amaç etkinlige katılmak azda yatırım yapsam olur sorun degil benim için bide tarihi yanlış yazdınız sanırım mayıs 2017 yazıyo orda :)

0.2 bitcoin sanırım 220 TL ye denk geliyo bende 0.2 ile katılıyım  +1

ricci

Alıntı yapılan: GiX.d3viL - 29 Kasım 2015, 23:38:04
Benim amaç etkinlige katılmak azda yatırım yapsam olur sorun degil benim için bide tarihi yanlış yazdınız sanırım mayıs 2017 yazıyo orda :)

0.2 bitcoin sanırım 220 TL ye denk geliyo bende 0.2 ile katılıyım  +1

Tarih doğru hocam, üçüncü yatırım grubu Mayıs 2017'den önce olmayacak, bu yatırım grubu tamamlandıktan sonra Mart ve Nisan aylarında yoğun olacağımdan dolayı. Bu arada gruba ekledim sizi. 0,2 yazdım şimdilik.

ricci

Arkadaşlar şu anda hedef yatırımımız tamamlanmıştır, ElisaMcCline ile görüşüldükten sonra grup başlayacaktır. Hepimize hayırlı olsun.