Clixsense Ödemem Bekliyor

Başlatan Einstein65, 30 Kasım 2015, 22:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Einstein65

Merhaba Arkadaşlar Forumda Yeniyim  Ve Gelir Kapısını Sürekli Takip Ederim Arkadaşlar Bayadır Clixsense İle Çalışıyorum neyse Herkes Ödeme Verdıgını Söylediler Bende Parayı Çekmeden İlk Etapta Premium Üyelik Aldım Sonra Paramı 10 Dolar Yaptım Hadi Parayı Çekeyim Dedim Çektim Paramı  Kırmızı Yazı İle Peding Payout Diyor Ödeme Bekletiliyor Diyor Ben Tickette Attım  Değişen Bir Şey Olmadı Sanırım Clixsense Scam Oldu Benim Bildiğim Clixsense Ve Araştırıdıgım Kadar Ödemesini Anında Yapan Bir Site Diye Biliyorum 
Site Kurallarrının Dışınada Çıkmadım Standat Tüm Kurallara Uydum  Benim le AYnı Sorunu Yaşıyan İnsanlar Varsa Burda Paylaşırsa Sevinirim

ElisaMcCline

Site ödemelerini hiçbir zaman anında yapmadı. Ve ödemelerine de düzgünce devam ediyor.

Arada ödeme günleriyle ilgili değişiklik yaptığı oldu birkaç kez. Son durum ise şu:
Ödeme istediğinizde kuyruğa giriyorsunuz, size sıra gelince ödemeniz geliyor.
Bir süre beklediğinizde ödemenizin geldiğini göreceksniz zaten.

keremer

Ödemeleri çarşamba günleri yapıyor. Ben en son geçen çarşamba aldım.

ptcsite46

@Einstein65 Clixsense i iyi araştırmamışsın o zaman:) Bu araştırmayla sen PTC sitelerin de zarar edersin:)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: keremer - 01 Aralık 2015, 17:20:15
Ödemeleri çarşamba günleri yapıyor. Ben en son geçen çarşamba aldım.

Ödemeler artık Çarşamba günleri değil.
İstediğiniz aman talep ediyorsunuz. Sıraya giriyor, size sıra gelince ödemeniz yapılıyor.

Einstein65

Verdiğiniz Yanıtlar İçin Teşşekür ederim ama hala ödemem gelmedi neobux ödemeyı anında yapıyor bende boyle sandım bekliyelım bıraz daha  inşllah yatar :) ($$)

sumercan

"Pending " diyorsa bekle ben en fazla 3-4 günde aldım.Son zamanlarda anketler çoğaldı ödemeleri sıraya koymuş olabilir.

Einstein65

Ödeme hala gelmedi  ya kural dışı bir şey yapsam clıxsense hemen banlardı sıra diyorsunuz arkadaşlar bu sırayı göremezmiyiz   bir kaç gündür scam dır endişesi ile reklamları veya 2 dolarlık cıkan anketlerı bile tıklamak gelmiyor içimden  ???

1 Numara !

Scam olucagını hiç sanmıyorum çok büyük bi şirket sonuçta iletişime geçtinizmi ?

Dio

konu başlığı "Clixsense Ödemem Bekliyor" olarak değiştirilmiştir (ok)
biraz daha bekleyin :y
Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 01 Aralık 2015, 02:11:31
Ödeme istediğinizde kuyruğa giriyorsunuz, size sıra gelince ödemeniz geliyor.
Bir süre beklediğinizde ödemenizin geldiğini göreceksniz zaten.