Dollarclix.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 30 Kasım 2015, 23:01:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

darkmelek

arkadaşlar ben siteye giremiyorum her girişimde söl bir hata veriyor ne yapcam kutulamıyomda bundan ticket (sallamasyon)da attım tekrardan geldi

suskun

Alıntı yapılan: darkmelek - 26 Ocak 2016, 11:29:14
arkadaşlar ben siteye giremiyorum her girişimde söl bir hata veriyor ne yapcam kutulamıyomda bundan ticket (sallamasyon)da attım tekrardan geldi [spoiler][/spoiler]
Siz benim refim olarak görunuyordunuz normalde şuan görunmuyorsunuz. Yukardaki resme bakınca da 'Cheater' yazısına binaen hesabınız yasaklanmış yada silinmiş. Kasıtlı olarak vpn veya ikinci uyelik veya site kurallarına aykırı bir işlem yapmadıysanız yanlışlıkla bunlardan birini yapmış olabilirsiniz yaptığınız hatayı duzelterek bu karşınıza gelen 'Ticket' sayfasından admine durumu anlatıp duzeltmeye çalışın derim.

darkmelek

Alıntı yapılan: suskun - 26 Ocak 2016, 11:39:56
Siz benim refim olarak görunuyordunuz normalde şuan görunmuyorsunuz. Yukardaki resme bakınca da 'Cheater' yazısına binaen hesabınız yasaklanmış yada silinmiş. Kasıtlı olarak vpn veya ikinci uyelik veya site kurallarına aykırı bir işlem yapmadıysanız yanlışlıkla bunlardan birini yapmış olabilirsiniz yaptığınız hatayı duzelterek bu karşınıza gelen 'Ticket' sayfasından admine durumu anlatıp duzeltmeye çalışın derim.

al işte neyse yeni hesap açsam sorun olur mu

suskun

Alıntı yapılan: darkmelek - 26 Ocak 2016, 11:51:17
al işte neyse yeni hesap açsam sorun olur mu
İkinci hesap açmak yerine eğer kasıtlı olarak bi yasak çiğnemediyseniz o karşınıza gelen ekrandan admin'le iletişime geçin durumu anlatın hesabınız açılacaktır. Bu konuyu açan arkadaşımız yanlışlıkla vpn açıkken giriş yapmış ve hatırlırdığım kadarıyla hesabı kapanmıştı ardından admine durumu anlatıp hesabını açtırmış. Sizde şansınızı deneyin. İkinci bir hesap her zaman daha buyuk bir risktir o kadar emeğiniz boşa gitmesin. Ayrıca ayuwage konusundaki 2 bekleyen ödemem var mesajınıza binaen eğerki vpn kullanarak giriyosanız sitelere (yada opera veya yandex'in turbo mod özelliği ile) ayuwage  hesabınızda ödeme gunu banlanacaktır muhtemelen diye duşunuyorum.

darkmelek

Alıntı yapılan: suskun - 26 Ocak 2016, 12:04:52
İkinci hesap açmak yerine eğer kasıtlı olarak bi yasak çiğnemediyseniz o karşınıza gelen ekrandan admin'le iletişime geçin durumu anlatın hesabınız açılacaktır. Bu konuyu açan arkadaşımız yanlışlıkla vpn açıkken giriş yapmış ve hatırlırdığım kadarıyla hesabı kapanmıştı ardından admine durumu anlatıp hesabını açtırmış. Sizde şansınızı deneyin. İkinci bir hesap her zaman daha buyuk bir risktir o kadar emeğiniz boşa gitmesin. Ayrıca ayuwage konusundaki 2 bekleyen ödemem var mesajınıza binaen eğerki vpn kullanarak giriyosanız sitelere (yada opera veya yandex'in turbo mod özelliği ile) ayuwage  hesabınızda ödeme gunu banlanacaktır muhtemelen diye duşunuyorum.

pek sorun olmaz aslinda zaten dun yeni katilmisim 10 cent ancak vardi

suskun

Alıntı yapılan: darkmelek - 26 Ocak 2016, 12:42:06
pek sorun olmaz aslinda zaten dun yeni katilmisim 10 cent ancak vardi
İçerdeki paranız için dememiştim aslında gelecekte kazanacağınız için demiştim. Neyse siz bilirsiniz bi deneyin o halde şansınızı bol kazançlar  ($$) :y

sedattr23

Gerçekten site mükemmel adminlerin ilgisi dikkatimi çekti ve birçok para kazanma yöntemi mevcut herkese iyi kazançlar.

kazims

Alıntı yapılan: sedattr23 - 26 Ocak 2016, 13:55:20
Gerçekten site mükemmel adminlerin ilgisi dikkatimi çekti ve birçok para kazanma yöntemi mevcut herkese iyi kazançlar.

sanada bol kazanç

ben yoruldum artık

hiç bitmiyor bu minutestaff

son ödeme kanıtlara eklendi.

kazims

3 günde 500 puan yaptım 5$ bitcoin olarak ödeme aldım kanıtlara eklendi.

bu site nasıl ayakta duruyor helal admine.

Elektronick

Bravo 3 günde nasıl 500 puan yaptın ?  ???