Dollarclix.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 30 Kasım 2015, 23:01:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dio

Alıntı yapılan: suskun - 22 Ocak 2016, 01:51:31
Hmm bilemiyeceğim bende şuana kadar bi eksiklik olmadı görduğum kadarıyla.  *) Her ay mı oluyo bu yarışma ovv  *) :m
yarışmanın altında "View Past Winners" var ordan bakabilirsin önceki yarışmalara :y
bir ref daha var bu ay üye olmuş. 0.99$ kazanmış ödeme almamış :m ödeme almasını isteyeceğim bakalım onu sayacak mı :)

kazims

Son Ödeme Kanıtlara Eklendi.

Dio

yarışmada sadece ocak ayında üye olup 1$ kazanan refler sayılıyormuş. @suskun mesela sen sayılmamışsın çünkü 28 aralıkta üye olmuşsun :)

suskun

Alıntı yapılan: Dio - 23 Ocak 2016, 00:34:40
yarışmada sadece ocak ayında üye olup 1$ kazanan refler sayılıyormuş. @suskun mesela sen sayılmamışsın çünkü 28 aralıkta üye olmuşsun :)
hee evet doğru ben ilk uye olduğumda biraz karışık gelmişti sonradan kullanmaya başladım  :m

kazims

minutestaff da güzel bir yöntem buldum beklemeye son. ana konuda spoiler içinde paylaşıcağım.

Elektronick

Alıntı yapılan: kazims - 24 Ocak 2016, 19:32:31
minutestaff da güzel bir yöntem buldum beklemeye son. ana konuda spoiler içinde paylaşıcağım.
hadi bakalım :)

kazims

Son Alınan Ödeme Kanıtlara Eklendi.

Konu Başındaki Süre Beklememe Çok İşe Yarıyor. Bakmayanlar Okuyabilir.

Elektronick

bu arada bugün fark ettim minutestaffa bot dedektör link gelmiş (clix banner bölümünde) !

suskun

Alıntı yapılan: Elektronick - 26 Ocak 2016, 01:41:18
bu arada bugün fark ettim minutestaffa bot dedektör link gelmiş (clix banner bölümünde) !
Eyvallah hocam uyarı için teşekkur ederiz. Bu arada son 2 gundur goruyorum wannads'de 37'lik anket yapıyosunuz hangi bilgileri giriyosunuz acaba genel ozellikleri sorduğunda yaş cinsiyet şehir v.s?

Elektronick

Alıntı yapılan: suskun - 26 Ocak 2016, 02:36:02
Eyvallah hocam uyarı için teşekkur ederiz. Bu arada son 2 gundur goruyorum wannads'de 37'lik anket yapıyosunuz hangi bilgileri giriyosunuz acaba genel ozellikleri sorduğunda yaş cinsiyet şehir v.s?
rica ederim anket bilgilerinde şuan için erkek 30 yaş üstü şehir istanbul demede ne dersen de :D