Dollarclix.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 30 Kasım 2015, 23:01:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

System: ptcman Completed the Offer "AdGate" worth 60 points !!

laptop tan yapabiliyorum ama pc den yapamıyorum

bende anlamadım bu işi

Alıntı yapılan: messli - 08 Şubat 2016, 20:18:38
@suskun  ?? benm sorunuma bi çözüm varmi :D

tamamlanıyor mu anket bazen yarıda kalıyor sadece bilgileri alıyor sonra başka zaman diyor

messli

anket tamamlaniyor ekran görüntüsü flnda attim ama hala ödemediler hiç bişey nasil oluyor bu anlamiyorum böyle saçmalik mi olur

samuray34amo

samuray34amo has just cashed out $1.02 !!

kazims

Son Alınan Ödeme Kanıtlara Eklendi

suskun

Alıntı yapılan: messli - 08 Şubat 2016, 21:01:14
anket tamamlaniyor ekran görüntüsü flnda attim ama hala ödemediler hiç bişey nasil oluyor bu anlamiyorum böyle saçmalik mi olur
Özel olarak sorun nedir yada çözumu nedir bilmiyorum hocam lakin şuradan pending kısmında olup olmadığına bakın:
[spoiler]http://www.dollarclix.com/members/pts/requests.php?folder=1[/spoiler]

eğe burada görunuyorsa beklemede olarak er yada geç onaylanacaktır zannımca yada bekleyen görevin ismi ile admine ticket atın ne zaman onaylananlara geçeceğini sorun. Eğer orada görunmuyorsa yine admine mesaj atın yani sonuç olarak anketlerin onaylanması veya onaylanmaması ile ilgili bilgim yok malesef.

messli

yapmiyorum bende burdan ultimateden yaparim daha iyi :)

suskun

Alıntı yapılan: messli - 08 Şubat 2016, 21:25:25
yapmiyorum bende burdan ultimateden yaparim daha iyi :)
Siz bilirsiniz tabi sizin tercihiniz ama önce admine ticket atın derim admin kısa surede yanıtlıyor, kesin olarak ve sorunsuz olarak anket tamamlanmışsa elbet yansıyacaktır ucreti. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde de benzer sorun olduğu yazılmıştı ve sonradan yapılan işlemlerin ucretleri yansımıştı.

messli

admine msj yazdik seni anlamiyorum yazmiş :D ing tercume sini yaptikta yolladik entrasan bi adam :D

suskun

Alıntı yapılan: messli - 08 Şubat 2016, 21:48:28
admine msj yazdik seni anlamiyorum yazmiş :D ing tercume sini yaptikta yolladik entrasan bi adam :D
Translateden yapıp yazdıysan belki anlamsız bir cumle olmuştur forumdaki ingilizcesi iyi olan arkadaşlardan yardım alarak tekrar yazmayı dene bakalım bu sefer ne diyecek.

suskun

Minutestaff > Click kısmında şuan WARN | B0T DET3CTION | D0 N0T CL!CK reklamı var tıklamayınız sakın hatta garanti olsun diye diğerlerine tıklamayın ayuwage'de diğerlerine tıklayıncada uyarı verdiği oluyordu dikkat etmek lazım :D