Dollarclix.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 30 Kasım 2015, 23:01:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Elektronick

sitede ödemelerde sıkıntı var galiba birkaç kişinin ödemesi beklemedeymiş son durum nedir

kazims

Alıntı yapılan: Elektronick - 13 Nisan 2016, 01:11:04
sitede ödemelerde sıkıntı var galiba birkaç kişinin ödemesi beklemedeymiş son durum nedir

ben hergün paramı alıyorum

sıkıntı yok

Elektronick

ugur703

arkadaşlar bir haftadır siteyi açmıyordum bugun açtım -1,375.74 böyle bir bakiyeyle karşılaştım sorun nedir

symphony111

Alıntı yapılan: kazims - 13 Nisan 2016, 00:42:14
cheat e tıkladın naptın
sanmıyorum düzeleceğini

direkt minutestaff ile ilgili galiba
sen genede admine bir sor

yok hocam ne cheate tıkladım ne de vpn kullandım. Direk minutestaff a mail attım bakalım oradan ne çıkacak?

powercan

Alıntı yapılan: symphony111 - 13 Nisan 2016, 07:36:48
yok hocam ne cheate tıkladım ne de vpn kullandım. Direk minutestaff a mail attım bakalım oradan ne çıkacak?

Hocam aynısı banada oldu. Zaten olur olmadık yerde dollarclix admini cakiyor bize. Yok VPN yok cheater diye 2 defa kaydı.  3. De minutestaff çaktı.  Nereye mail attin. Cevap gelince bilgi verirmisin?

powercan

Anonim isimle hiç ödeme alan oldumu? Paypaldaki isimle aynimi olmalı illaki. 2. Hesapta gümledi. O yüzden farklı isimle hesap kullanmak durumundayım.

magnumrox3

kazims

Alıntı yapılan: powercan - 13 Nisan 2016, 12:17:09
Hocam aynısı banada oldu. Zaten olur olmadık yerde dollarclix admini cakiyor bize. Yok VPN yok cheater diye 2 defa kaydı.  3. De minutestaff çaktı.  Nereye mail attin. Cevap gelince bilgi verirmisin?
Alıntı yapılan: powercan - 13 Nisan 2016, 12:20:45
Anonim isimle hiç ödeme alan oldumu? Paypaldaki isimle aynimi olmalı illaki. 2. Hesapta gümledi. O yüzden farklı isimle hesap kullanmak durumundayım.
Alıntı yapılan: magnumrox3 - 14 Nisan 2016, 00:24:04
Siteye vpn olmadan giremiyorum? Sorun bende mi?

arkadaşlar site gayet düzgün.

sizde neden sorun oldu anlamadım.

ben 3 yada 4 kere yanlışlıkla zenmateden girdim.

anında cheater oldum. ama admin her defasında üyeliğimi açtı.

bilmeden proxy yada vpn her ne ise dollarclix e girmesenizde üstüne bir tek tıklama yapsanız dahi cheter oluyor.

eğer bu olduysa ticket atıp yanlışlıkla başka siteye bakarken dollarclix e tıklamışım derseniz admin üyeliği açıyor.

diğer arkdaşım vpn ile girmeye devam ederseniz banlanırsınız.

site normal açılıyor

magnumrox3

Benim sorunum bu değil. Siteye vpn yokken giriyorken boş bir sayfa karşıma çıkıyor. VPN ile girince tamamiyle sayfalar yükleniyor.