Dollarclix.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 30 Kasım 2015, 23:01:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Akif

Alıntı yapılan: kazims - 24 Ocak 2017, 15:41:21
bu castrol anketi çok çıkıyor.

dediğim gibi cevap verirsen olması lazım

demek düzgün sallamıyorsun. :DD

destekli sallaman lazım

desteksiz sallarsan olmuyor.

Bilmiyorum mesela hangi hayvanın var diyor hepsini teker teker seçiyorum hangisinden soracaksa  :D veya sadece bir kaç tanesini ama olmuyor en fazla 4. 5. soruya kadar geliyorum gerisi yok.. Faucetlarda çok sıktı 1 gün yap 2. gün yap can sıkıyor 1 hafta bırakıyorum hatta 3 hafta bırakktığım oldu çok kazandırmıyorlarda 2 aydır onlarla uğraştım sıkıla sıkıla anca 110k..

Hocam bide FaucetSystem reel dimi? Fake e gelmeyelim sonra Çok ilgilenmiyordum daha çok epaydayım denk geldi kastım biraz Treshold doldu ödeme bekliyorum

kazims

Alıntı yapılan: Akif - 25 Ocak 2017, 00:27:44
Bilmiyorum mesela hangi hayvanın var diyor hepsini teker teker seçiyorum hangisinden soracaksa  :D veya sadece bir kaç tanesini ama olmuyor en fazla 4. 5. soruya kadar geliyorum gerisi yok.. Faucetlarda çok sıktı 1 gün yap 2. gün yap can sıkıyor 1 hafta bırakıyorum hatta 3 hafta bırakktığım oldu çok kazandırmıyorlarda 2 aydır onlarla uğraştım sıkıla sıkıla anca 110k..

Hocam bide FaucetSystem reel dimi? Fake e gelmeyelim sonra Çok ilgilenmiyordum daha çok epaydayım denk geldi kastım biraz Treshold doldu ödeme bekliyorum

şans meselesi anket işi

bende kaçırıyorum çok. nerdeyse %60 geliyorum yanlış bir cevap hemen diskalifiye diyor
yoursurveyde puanım 83 mesela 3 kere 10 puan düştü yanıltıcı cevaptan

fake değildir ama onda fazla faucet sitesi yok zaten en son bildiğim 5 adetti şimdi ne kadar bilmiyorum.

Akif

Alıntı yapılan: kazims - 25 Ocak 2017, 01:40:15
şans meselesi anket işi

bende kaçırıyorum çok. nerdeyse %60 geliyorum yanlış bir cevap hemen diskalifiye diyor
yoursurveyde puanım 83 mesela 3 kere 10 puan düştü yanıltıcı cevaptan

fake değildir ama onda fazla faucet sitesi yok zaten en son bildiğim 5 adetti şimdi ne kadar bilmiyorum.

Sözde 200 taneymiş ama 100 den fazlası fake kendi sitelerinde paylaşmışlar ve 30 tanesi falan bağlantılı site arap siteleri arapça çıkıyor bol bol pop up lu sitelerden birini yap diğerlerini yapmak için  30 dakika beklemen lazım

bu arada yoursurvey puanım 100 :D çünkü hiçbir anketi yapamadım :D

Tigro

@kazims  hocam benim paypal hesabım yok :( Yabancıda açamıyorum.

Payza min 5$ ondada para yok nasıl ekliycem :(

kazims

Alıntı yapılan: Tigro - 29 Ocak 2017, 13:07:27
@kazims  hocam benim paypal hesabım yok :( Yabancıda açamıyorum.

Payza min 5$ ondada para yok nasıl ekliycem :(

bitcoin yapacaksın o zaman 5$ topladın mı btc ödeme alabiliyorsun

kazims

revenuewall adlı anket offers eklendi şu anda test aşamasında
güzzel kazançlar görülüyor yakaladık mı

kazims

System: ptcman from Turkey Completed the Offer "TokenAds" worth 31.5 points !!

wifi anketi