Dollarclix.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 30 Kasım 2015, 23:01:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hispasat

Alıntı yapılan: Dark Angel - 26 Temmuz 2018, 17:27:20
Site açılmıyor büyük ihtimal gitti bu da çünkü geçen gün de aynı şekilde açılmamıştı.

site açık     (eht)

Dark

Alıntı yapılan: hispasat - 26 Temmuz 2018, 18:36:33

site açık     (eht)

Bende sayfa bulunamıyor diyor kaydedilen kopyayı göster dediğimde evet 25 temmuz yani düne ait veri var.

kazims

Alıntı yapılan: Dark Angel - 26 Temmuz 2018, 19:34:22
Bende sayfa bulunamıyor diyor kaydedilen kopyayı göster dediğimde evet 25 temmuz yani düne ait veri var.

bende hiç sorun olmadı şimdiye kadar

sürekli açık

hatta  şimdi admin

- Bitcoin [Payout will factor in transaction fee we pay.]
Minimum    $40.00

btc yi 40$ a indirmiş limiti

hemen alıyom  :g

btc buldun mu hemen alıcan dayak buldun mu kaçıcan demiş atalarımız

MFMSMG

dün heavy metal machine oyununu kurup +5 dakika oynayana +96 puan verileceği yazıyodu ama 2 günde 1 saatten fazla oynamama rağmen puanım yatmadı:( ne yapmam gerekir?
ingilizce sınırlı olduğundan site ile iletişime geçemedim...oyunun anasayfasından mail atım cevap gelmedi...

kazims

Alıntı yapılan: MFMSMG - 05 Ağustos 2018, 20:09:29
dün heavy metal machine oyununu kurup +5 dakika oynayana +96 puan verileceği yazıyodu ama 2 günde 1 saatten fazla oynamama rağmen puanım yatmadı:( ne yapmam gerekir?
ingilizce sınırlı olduğundan site ile iletişime geçemedim...oyunun anasayfasından mail atım cevap gelmedi...

o tarz oyunları denmedim hiç. Anket ve minutestaff deneyin.

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/dollarclix-odemeleri/msg586224/#msg586224

56. Bitcoin Ödemesi Alındı.

kazims

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/dollarclix-odemeleri/msg589135/#msg589135

57. Bitcoin Ödemesi Alındı. 40$ lık Bitcoin Alındı.

kanacali53fk

kanacali53fk

@kazims Dakikayla ilgili herhangi bir sorunuz varsa veya herhangi bir sorunla karşı karşıyaysanız lütfen [email protected] adresinden Minutestaff ile iletişime geçin. Gerçekten bir kaç dakika duvarda kontrolümüz yok.
Minutestaff, kullanıcı adı altyazısı "_" ile desteklenmiyor ve tamamlanan görevler için kredi vermeyecek. Lütfen kullanıcı adını değiştirmek için bilet yollayın.
Cezadan kaçınmak için, lütfen dakika başına verilen talimatlara göre yapın, aksi halde bir uyarı için 100 puan düşülür.
Ceza aldıysanız bilet göndermeyin. Lütfen Geçmişten ayrıntıları kontrol edin .

Bunedir hocam ya kullacı adım kanacali53fk