Spor Gündemi

Başlatan AnilK, 10 Ağustos 2012, 00:55:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muradli1996

Alıntı yapılan: Tolga Can - 28 Nisan 2014, 09:20:03
Fenevbahçeyi tebvik edemiyovum.   :PP

Sloganımız, Şikesiz Temiz Futbol, Temiz Lig.. :D

@Muradli1996;  (spam)' a dönüştürmeyelim :)
spam degil. Sadece dogrulari yazdim  :D

ElisaMcCline

Ulen bir de Fenerbahçeli' lere laf edersiniz :D

Hani her sene şampiyon olsa :PP , kupaları alsa :PP kıskanıyorlar doğaldır diyeceğim de, o da yok :D
İş Fenerbahçe' ye gelince, diğerlerinin tebrik eden yerlerine ağrı giriyor -:))

abcb

Centilmen olalım arkadaşlar  (d)

Ama,  :))
Burdan fanatik Fenerli kuzenime sesleniyorum ve tabi bütün sene stada maça gitmiş olan Fenerbahçelilere  (prt)

Bütün sene stada gidin, maç izleyin ama şampiyonluğu kutlayacağınız maçı siz izleyemeyin  -:)) Sadece kadınlar ve çocuklar izlesin  -:))
Dünden bu yana hala buna gülüyorum  -:))

Yazık  :)) Şampiyon olan takıma o cezayı almak yakışmadı  :PP

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: abcb - 28 Nisan 2014, 14:57:00
Centilmen olalım arkadaşlar  (d)

Ama,  :))
Burdan fanatik Fenerli kuzenime sesleniyorum ve tabi bütün sene stada maça gitmiş olan Fenerbahçelilere  (prt)

Bütün sene stada gidin, maç izleyin ama şampiyonluğu kutlayacağınız maçı siz izleyemeyin  -:)) Sadece kadınlar ve çocuklar izlesin  -:))
Dünden bu yana hala buna gülüyorum  -:))

Yazık  :)) Şampiyon olan takıma o cezayı almak yakışmadı  :PP

Sormayın, var birkaç arkadaşım, saç baş yoluyorlar zaten :D

abcb

:)) Hocam benim kuzenimin sırma gibi  :P 3 numara saçları vardı, dün gece hepsi döküldü, artık dazlak  -:))

Fenerliler kusura bakmayın, gülmekten hala karnım acıyor  :g Olmadı bu olmadı  :))
Yakışmadı şampiyona, taraftarına alacağı kupanın sevincini ancak ekran arkasından gösterebildi  :))

Kimden dayak yiyeceğim, dur bakalım  :g

hakanatik01

Mesele kimin şampiyon olduğu değilde oynan oyunda aklımda kalan tek maç olamdı bu sezondan :P Futbolu futbol için seviyorum o yüzden liverpoluyum :D ingiltere ve ispanyayı izliyorum elimden geldiğince çevremde bizim ligi izleyenler olmasa son 4-5 srezon izlemezdim para girdi artık iyice işin içne futbolumuzda kirlendi...  Dün NTVspordada bir yorum vardı çok güldüm onada :D "kadınların maç izlemesi kime ceza ? Seyircisiz maç cezası alan fenerbahçe ,cezayı çeken rize oldu"  dedi :)) Topun hangi kalede olduğu önemli değil bir bağırış çağırış her zaman :D

abcb

Höööööt  (d) Şu yazını yayarım sosyal medyaya  :)) o kadar bağırış çağırış sana yapılır  :))
Kadınlara laf yok  (d)

cihan77

Sampiyonu kutluyorum.

Sezon baslamadan once, ilk haftalarda Fenerbahce'nin disarida ve iceride oynadigi maclara baktim ve hic guzel oynamiyorlardi. Ama Galatasaray Arsenal,Napoli ve bir tane daha vardi hatirlamiyorum Galatasaray iyi oynuyordu. Fener konyaya yenilmis Galatasaray kazanmis iste o zaman dedimki Galatasaray bu yil ligde rakipsiz  :( Yanildim. Sonuc olarak baslangic kotu ise yapilacak mudahale dogru ise ligin sonucunuda etkiliyormus.

Lig 2.ligi pek cekismeli geciyor.

Coulers79

Şike için kanıt lazım öyle haybeden sallamayla olmuyor. Olmadı bir tape paylaşsın gerçi onlarada inanılmıyor ya neyse.
2003'de Gençlerbirliği'ni, 2008 ve 2009'da Sivasspor'u, 2010'da Bursaspor'u, 2011'de Trabzonspor'u destekledim.
Bu kadar fanatizm insani duygularınızı azaltır. Kardeşi başka takımı tutunca ona düşman falan olan var mı?

Şampiyonluğu kadın ve çocukların kutlamasıda bence çok güzel denk gelmiş. Sevinmek en çok onlara yakışıyor.

abcb

Ben kendi şehrimin takımını tutarım, Konyaspor'umla Fenerbahçe maç yaptığında kalkıp da bir hemşerim Fenerbahçeyi tutar ve Konyaspor'umun yenilmesine sevinirse onunla papaz olurum  (d) görünmesin gözüme o vatan haini  (d) Onun dışında centilmenlik herşeyden önce gelir  :)

Alıntı yapılan: Coulers79 - 28 Nisan 2014, 19:52:29
Şampiyonluğu kadın ve çocukların kutlamasıda bence çok güzel denk gelmiş. Sevinmek en çok onlara yakışıyor.

(spk) Helal sana Coulers, Hakacu Modum okudun dimi  :g