Spor Gündemi

Başlatan AnilK, 10 Ağustos 2012, 00:55:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Modum sizinde karşı olmanız lazım ama bu uygulamaya kadın taraftar 2.sınıf taraftar gibi oluyor :P cezaya alıyorlar normal maça yokmu :P :D Federasyon para cezası veriyordu,saha kapatma veriyordu baktı olmuyor,aklına geldi bir anda size bundan beter ceza olmaz kadınlarla oynayın :P :)) Çarşı ayrımcılığa karşı...

Bende kendi şehrimin takımını tutuyorum liverpool'un köyündenim :P :D

abcb

Sen kaşındın Hakacu, o maça giden tüm Fenerli bayanları üstüne salacağım  :))

Sahi be, ne büyük ceza oldu dimi Fenerli erkek taraftarlara  :g bak yine gülme krizim gelecek  :D hatta geldi  -:))

hakanatik01

Benim üstüme ne salıcan modum bu uygulamayı yapan federasyon benim yazdıklarım tercümesi :P Sonuçta kadınların maça girmesi "ceza" kapsamında uygulanan prosedür oalrak görüüyor :P bana kalsa (puan topliyim) saha kapatma olduğunda sadece erkek taraftarları alırım,diğer maçlar kadınların olsun :P :D

abcb

Yokmu aranızda İzmir'li Göztepe'li Karşıyaka'lı  (d)
Bu vatan haini liverpoolu tutuyor, saldırıınnnnn  :D

Coulers79

İngiltere'de Liverpool, İspanya'da Atletico Madrid.
Bu başka mevzu yoksa 3 büyüğe taraftar kalmaz.

hakanatik01

Nasıl taraftara kalmaz hangi başkan konuşsa 25 milyon fenerli,25 milyon galatasaraylı ,25 milyon beşiktaşlı diye başlıyor taraftar göçü bile oluyor ligimize :D

bossyazan

bir bjkli olarak tbrklr

Coulers79

Alıntı yapılan: Coulers79 - 09 Temmuz 2014, 03:00:24
Ersun Yanal'ın maç konuşmalarını dinledim. Antrenmanda istatistik bilgiler verip, maçta teknik emirler yağdırıp duruyor. O ne lan askeriyeden beter.
Yeter Hoca kafa bu diyesim geldi. ... Yanlış anlaşılma olmasın Ersun Yanal en beğendiğim yerli hocalardandır. ... Spor ule bu.
Faydalı bir başarıya imza atsalar yandı herkes. Sırf çıkara dayalı sistemler her güzelliği bozar.
Ulayın yazık olmuş be :S Aziz bey Ersun Yanal'ı banlamış. (hydr)

nouma26

İyi giden birşeyi niye bozarlar ki?

Coulers79

Takım şampiyon olunca her şeyi ben yaptım havasına kapılmak hiç doğru değil ve ayıptır. Evet Başkan aşırı çalışıyor ve yıpranıyor.
Fakat işini layıkıyla yapanlara egolu müdaheleler varsa bu pek kabul edilebilir değil. Bu takımın sahibi taraftarlarıdır.
Diego muamma, bu sene iş biraz yaş başlayacak gibi. İsmail Kartal kulübün efsane oyuncularından ve başarılı bir hocadır.