Spor Gündemi

Başlatan AnilK, 10 Ağustos 2012, 00:55:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Gk'dan kurararsak kimleri alıyon takıma yaz bakayım kadronu :D

rota26

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 10 Eylül 2014, 15:26:42
Gk'dan kurararsak kimleri alıyon takıma yaz bakayım kadronu :D
hemen hemen herkese yer buluruz.herkes oynıyabilecegi yerleri söylemesi lazım tabii sadece bi kişiningörevi belli olur burda

top toplayıcı abcb (karşı takımdan taç kullanmaya gelenleri çenesiyle bayıltsın  -:)) )

rota26

hocam tam ben de onu yazıyodum   :))

hakanatik01

Abcb'nin  yeri yanlış bence defansa koyak onu dediğin gibi çenesiyle rakip forveti oyalasın :PP :D 

rota26

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 10 Eylül 2014, 15:38:55
Abcb'nin  yeri yanlış bence defansa koyak onu dediğin gibi çenesiyle rakip forveti oyalasın :PP :D

olur önerilere açıgız. zaten tam karar veremediydim  :D

kalci varmı ya ben geçmem kaleye   :PP :)) :))

hakanatik01

Mesaslarını silmemi istermisin ? Abcb modumun gelişide var onuda düşün :P Nükhet abla artık emekli olmuştur onuda takıma alamayız yardımcı teknik direktör olur o Gridcilerimizi direkt forvete koyalım 3lü forvet olsun 3-4-3 oynarız :P sen ,strenergy,voldemort maça çıkmadan yersiniz ballarınızı balına golleri atarız :P :D Enderege hoca ile ben ,abcye yardımcı olmak adına defansa geçeriz top geçer adam geçmez (bknz en çok üye banlayan modlar klasmanı :P )   ortasahada buldukmu maça hazırız.
kaleci=ikose ustam olsun (onunda gözünden pek bişey kaçmıyor gelen topları iyi tutar) :P
Defans =3-->Abcb-enderege-hakanatik01
O.S=4 burayı siz tamamlayın :P
Forvet=3---->Strenergy-Vodlemort-Rota26

Fena kadro oldu he ortasaha için aklımda iismler var ama sana bıraktım :P EMC'yi kadroya alıp almamakta kararsız kaldım yaşı gereği jübilemi yaptırsak son maçına çıkarıp nefesi yetermi bilemedim ;

[spoiler]bir modun son sözleri :D[/spoiler] Ayden iyi forumlar daha yazarsam banı garantiye alırım :P  kaçtım gari :)

rota26

ender hocayla elisa hocayı ben kaleye düşündüydüm yılların tecrübesi diye  :D

strenerji ye maçta degilde maçtan sonra dikkat etmek lazım her an suya uçabilir  -:))

3 lü defansmı oynuyacaz . azaman orta sahaya çok genç oyuncular lazım .

ElisaMcCline

Yok yahu, bana bulaşmayın diye top toplayıcı olacaktık ama onu da kaptırdık :D
Zaten koşmak lazım şimdi o topların peşine :PP (eht) zor olur :PP

Heh, bak benden iyi taraftar olur :D O da lazım takıma :PP

neon

Teknik direktörlüğe adayım. 8) (eht)  İmparator u gör beni görme. O derece yani. 8)   :)) :))