Spor Gündemi

Başlatan AnilK, 10 Ağustos 2012, 00:55:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HeadSh0t

Ortasahaya oyuncu lazım mı :P

hakanatik01

neon teknik direktörse daha ne yapıcaz beya takımı o kuracak benden pas ama tavsiye olarak
3lü defans görünücez ama aslında abcb tek başına yeter tüm ataklara :P son öneri olarakta headsho'tta geldiğine göre rotayı orta sahaya çekip headshot'u forvete alalım duyduğum kadarıyla kafa vuruşları iyimiş :P :D 

AnilK

neon

Teknik direktör olursam eğer İngiltereden 3 tane, Almanya dan 5 tane, Afrikadan 4 tane, Caponya dan 2 tane futbolcu getirtip hepsini Türk vatandaşı yapacam ve Türk milli takımını kuracam.:)) Başka türlü kurtuluşumuz yok gibi. :g

rota26

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 10 Eylül 2014, 16:52:33
headshot'u forvete alalım duyduğum kadarıyla kafa vuruşları iyimiş :P :D

:)) :)) :)) olur  :D

ben orta sahada serbest adam olarak oynuyayım.ama çok serbest oynarım hee  :D

rota26

noldu bizim takım ya bize bide yöneteim lazım

yönetim uyuma futbolcuna sahip çık  :D

Coulers79

Tottenham Beşiktaş maçının 2.yarısını izledim biraz, hakem gördüğünü çala çala öttürüverdi İngilizleri.  (p)
Alman hakem Manuel Grafe özellikle 2.yarı süperdi ve Beşiktaş'ta oldukça iyiydi, başarılar kara kartal.  :y

Coulers79

Bugün de büyük bir maç var, :PP 4.'lüğü garantileyip yukarılara çıkma ümidi maçı. 90 senedir resmen yenemediğimiz, playoff'ta elendiğimiz ancak eskisine göre formda olmayan Letonya ile oynayacak pilli takım. Şarzlarına zeval gelmez, çekişleri azalmaz umarım.  :g

rota26

Alıntı yapılan: Coulers79 - 13 Ekim 2014, 19:12:00
Bugün de büyük bir maç var, :PP 4.'lüğü garantileyip yukarılara çıkma ümidi maçı. 90 senedir resmen yenemediğimiz, playoff'ta elendiğimiz ancak eskisine göre formda olmayan Letonya ile oynayacak pilli takım. Şarzlarına zeval gelmez, çekişleri azalmaz umarım.  :g

ewet ben yorum yapmıycam demiştim yapmıyorum(demekki yenebiliriz  :D)
milli takımımıza başarılar dilerim  (p)